News Flash:

SPORTUL CU BALONUL OVAL SI-A DESEMNAT CASTIGATORII FAZEI ZONALE LICEU

15 Mai 2017
1955 Vizualizari | 0 Comentarii
Intr-o atmosfera specifica sportului, sambata, 13 mai s-a desfasurat etapa zonala a Concursului SRUGBY liceu, la care a participat din partea judetului Vaslui echipa Liceului Pedagogic ” Ioan Popescu” coordonata de profesorul Tufaru Daniel Gelu. Dupa sase meciuri disputate cu alte echipe din zona Moldovei, castigatoare a fost desemnata echipa barladeana, astfel aceasta calificandu-se la faza nationala.         

„Felicitam echipa si antrenorul pentru rezultatul obtinut, pentru faptul ca au confirmat valoare sportului barladean.
Le uram succes la faza nationala, asteptand ca trofeul sa poposeasca in vitrina populata de cupe si medalii ale sportivilor nostri” a declarat directorul liceului , prof. Gabriela Pasca.                                   

 „Echipa de Rugby Tag (mixt) a Liceului Pedagogic "IOAN POPESCU" Barlad v-a reprezenta Zona Moldova la Faza Nationala a O.N.S.S. licee ,dupa o faza Zonala foarte disputata in care toate participantele au tratat cu maxima seriozitate aceasta competitie si sportivii au demonstrat o buna pregatire tehnica, tactica  si fizica. Multumim tuturor participantilor si organizatorilor !” a declarat antrenorul echipei, Prof. Dan Tufaru.
 

Galerie Foto

Image_1.png
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1068 (s) | 23 queries | Mysql time :0.032334 (s)