joi, 18 aprilie, 2024

Spune-mi culoarea preferată și îți voi spune cine ești

Distribuie:

Publicat:

Culoarea preferată arata cine ești. Starea de spirit a unui individ este influențată de multe elemente, lumina și culorile care îl înconjoară fac parte din ea. Acestea au puterea de a-ți influența emoțiile: roșul excită în timp ce albastrul calmeaza, de exemplu.

Există o specialitate distinctă în psihologie care se ocupă de influența culorilor asupra oamenilor și multe studii au arătat că culoarea ghidează gândirea și emoțiile. De exemplu: tabletele cu o anumită culoare oferă un efect placebo mai bun.

În acest articol, veți vedea cum culorile preferate ne informează, prin chakra, asupra personalității ființelor umane.

Grupul de marketing Cooper din Franta a efectuat un sondaj care arată că: 35% dintre oameni preferă albastrul, 16% verdele, 10% violetul și 9% roșul. De asemenea, este dovedit că culorile preferate variază cu vârsta, deoarece personalitatea unui individ variază și ea.

Continuați să citiți acest articol pentru a vedea ce ascunde o personalitate care preferă o anumită culoare printre cele 10 asociate cu chakra.

Culoarea preferată arata cine ești. Mică introducere în chakre

Există șapte chakre diferite care ne dictează proprietățile psihologice. Acestea sunt centre de energie care se află pe linia de mijloc a corpului nostru. O stare ideală corespunde chakrelor în echilibru între ele. Cele care se află pe părțile inferioare ale corpului sunt latura noastră instinctuală și cele mai inalte, latura noastră mentală. Fiecare chakra se potrivește cu o culoare.

1. Negru, roșu, maro sau gri

Toate aceste culori simbolizează chakra de bază (sau rădăcina). Oamenii care le iubesc nu au o personalitate ușoară, dar au o inimă și o compasiune bună. Cei care iubesc aceste culori sunt oameni puternici, energici și pasionați, care sunt capabili să își atingă obiectivele în mod constant.

LA PSIHOLOG

Halucinatiile pot fi provocate si de un herpes. Cele mai bizare cauze ale halucinatiilor

LA PSIHOLOG

Iritabilitatea. Care sunt cauzele pentru care ne simtim iritati

2. Culoarea preferată arata cine ești. Orange

Aceasta este culoarea chakrei sacre. Cei care preferă portocaliul, în mare parte, sunt oameni foarte creativi sau mai bine inventivi. Ei acordă o mare importanță vieții lor sexuale. Oamenii care iubesc portocaliul sunt adesea aventurieri și au o abordare foarte practică la majoritatea problemelor care apar înaintea lor.

3. Galben

Galbenul întruchipează chakra plexului solar. Adesea este semnul, dacă este culoarea ta preferată, că ești foarte eficient și orientat către acțiune. Știi foarte bine cum să te organizezi, dar și să regizezi, trebuie să ai totul pentru a fi un lider bun sau un bun manager. Caracteristicile tale sunt: ​​dorința de a trăi, înțelepciunea și perseverența.

4.Verde

Verde reprezintă chakra inimii. Oamenii care preferă această culoare sunt foarte sentimentali, exteriorizează fără a-și restrânge emoțiile și vor urma întotdeauna ceea ce le spune inima lor, mai degrabă decât logica. Sunt remarcabili pentru că știu să asculte. Le place să-i ajute pe ceilalți.

5. Culoarea preferată arata cine ești. Bleu

Simbolizează chakra gâtului. Cei care iubesc această culoare pot, în cea mai mare parte, să construiască rapid relații cu alte persoane și sunt vorbitori buni. Au calități bune pentru joburile în care abilitățile de vorbire sunt importante. Sunt plini de carismă, dar sunt și emoționali și sentimentali.

6. Violet

Acesta este simbolul chakrei celui de-al treilea ochi. Dacă sunteți printre cei care preferă această culoare, ar trebui să aveți o intuiție deosebită, prezentările dvs. sunt deseori exacte. Sunteți în ton cu stările emoționale ale altora și doriți întotdeauna să vă extindeți cunoștințele despre oameni și despre lume în general.

7. Roz

Trandafirul simbolizează chakra coroanei. Persoanele care preferă rozul, au întotdeauna o dispoziție bună. Vor să facă oamenii să râdă și să îi facă pe ceilalți fericiți. Oamenii care iubesc rozul văd viața cu optimism și găsesc întotdeauna partea bună a lucrurilor. Pe scurt, sunt deschiși, dar uneori un pic naivi.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img