News Flash:

Spunem ADIO Carnavalului de la MAMAIA

30 Aprilie 2015
2276 Vizualizari | 0 Comentarii
Viceprimarul municipiului Constanta Decebal Fagadau a anuntat, joi, ca Primaria nu va mai organiza in aceasta vara carnavalul statiunii Mamaia, spunand insa ca agentii economici pot face diverse actiuni de promovare, inclusiv o defilare a carelor alegorice.scrie mediafax.ro

 Consilierii locali din Constanta au votat, in cadrul sedintei de joi, un proiect privind abrogarea hotararii CL numarul 65/2013 care prevedea obligativitatea cluburilor din Mamaia sa aiba un car alegoric cu care sa participe la carnaval.

Viceprimarul Decebal Fagadau a declarat, la finalul sedintei Consiliului Local, ca Primaria nu va mai organiza carnavalul din Mamaia.

"Tinand cont de faptul ca 1 Mai declanseaza sezonul estival, pentru ca agentii economici sa stie cum sa-si bugeteze obligatiile ce le reveneau nascute din aceste hotarari de Consiliu Local, mi s-a parut corect ca in luna aprilie sa anuntam ca abrogam hotararile care instituiau obligativitatea de participare la carnavalul organizat de Primarie si ca Primaria nu va mai organiza carnaval. Intrucat taxa de promovare instituita la solicitarea celor care opereaza in statiunea Mamaia este o taxa functionala, pot apela la aceasta suma de bani pentru a face ce actiuni de promovare considera dansii potrivite pentru statiunea Mamaia. Altfel spus, anul acesta municipalitatea nu va organiza niciun carnaval, nicio defilare, pur si simplu va autoriza, daca ii va fi solicitata, orice manifestare de promovare din statiune organizata de agentii economici", a afirmat Decebal Fagadau.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 34 queries | Mysql time :0.039589 (s)