vineri, 29 martie, 2024

SRI. Numire de ULTIM MOMENT intr-o FUNCTIE CHEIE!

Distribuie:

Publicat:

Directorul SRI Eduard Hellvig a numit recent noul director general al Directiei Generale pentru Prevenirea si Combaterea Terorismului (DGPCT). Este vorba despre colonelul Dorin “Dodo” Radulescu, un specialist in antiterorism, scrie jurnalistul Radu Tudor pe blogul sau.

Colonelul Radulescu si-a inceput cariera in antiterorism in SRI, a participat la diverse misiuni operative importante, inclusiv cu partenerii euro-atlantici. In ultimii ani a fost seful unei sectii judetene si, pentru putin timp, directorul general al unei alte directii din SRI.

Prin ordinul lui Hellvig, Radulescu revine la specialitatea sa de baza si va conduce DGPCT, una din cele mai importante domenii din securitatea nationala. Colonelul Radulescu il va avea ca adjunct pentru interventie pe colonelul Margarit, fost comandant al Brigazii Antiteroriste.

“Noua numire vine ca o reparatie facuta profesionistilor in antiterorism de actuala conducere a SRI dupa ce sub comanda generalului Florian Coldea, provenit si el din DGPCT, a fost instalat in fruntea directiei generale un personaj controversat, Sorin Cozma, fara vreo legatura cu domeniul. Coldea si Cozma sunt azi doi pensionari”, scrie jurnalistul Radu Tudor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img