joi, 28 martie, 2024

Stailer – mai multe saloane, o singură platformă pentru a te programa

Distribuie:

Publicat:

Lumea fashion-ului și sfera beauty sunt în strânsă legătură. Trendsetterii se completează pe toate planurile și în fiecare sezon apar noi idei și noi stiluri, atât vestimentare, cât și cu privire la hairstyle și make-up. Pentru că fiecare dintre noi își dorește să fie în trend și să întoarcă privirile pe stradă, indiferent de vârstă, uneori este nevoie de intervenția unui stilist.

Fiecare om este priceput la ceva anume și știe să lucreze în domeniul său, deci este mai bine să lași un profesionist să își facă treaba și să îți ofere coafura mult dorită, decât să rezulte un fiasco după ce foarfeca taie mai mult păr decât trebuie. Acum este mult mai simplu pentru oricine să beneficieze de o programare la salon, pentru că a apărut Stailer.

Despre Stailer

Pe scurt, Stailer este platforma pe care toată lumea o aștepta, dar încă nu știa acest lucru. Sună ireal, dar aceasta permite programarea la salon online. Nu doar la un salon din oraș, ci la aproape toate. La cele care sunt înscrise în platformă.

Este o situație ideală cea în care ai puțin timp liber și poți să te programezi doar în câțiva pași simpli, la salon, atunci când poți ajunge. Stailer include momentan saloanele din 5 orașe mari ale țării: Oradea, București, Iași, Cluj și Timișoara. Totuși, extinderea este în plan și cu pași repezi se va răspândi și în alte orașe.

Serviciile Stailer de care poate beneficia oricine

Stailer este platforma destinată în aceeași măsură femeilor și bărbaților. Fiecare serviciu din sfera hair & beauty disponibil la saloanele de înfrumusețare, este disponibil și aici.

Orice persoană interesată de un coafor in Iasi, spre exemplu, poate accesa www.stailer.ro și chiar de pe prima pagină apare lista de selecție. Din tabel pot fi alese: serviciul, genul, data și ora, orașul și alte informații relevante. Orice persoană se poate programa atunci când își dorește, complet gratuit. Confirmarea vine printr-un mesaj pe telefon și tot ce rămâne de făcut este să mergi la salon și să te bucuri de serviciile selectate.

Servicii disponibile pentru utilizatorii care au cont creat

Utilizatorii pot beneficia de un cont. Cei care optează pentru această variantă au anumite avantaje, tot în mod gratuit. Dacă îți creezi un cont, îți poți gestiona mult mai ușor toate programările, deoarece poți vizualiza oricând unde, când și la cine ai fost. În acest mod poți vizita din nou același stilist dacă ai fost mulțumit de servicii.

În acest caz, poți alege să faci programarea direct la stilistul respectiv, de pe prima pagină. Vezi când acesta este liber și te pliezi pe programul său. Mai mult decât atât, dacă te-ai programat spre exemplu la salonul Session din Iasi, poți seta un reminder, tot cu ajutorul contului.

Acesta sună exact atunci când îl setezi, astfel încât să nu uiți de vizita la salon. Nu a fost niciodată mai simplu să beneficiezi de programare la salon. Uită de zilele în șir în care așteptai să se elibereze un loc. Alege acum din cele disponibile și vizitează stiliștii din oraș chiar atunci când îți dorești sau când ai nevoie.

Pentru mai multe informații poți accesa site-ul sau poți trimite un e-mail la adresa support@stailer.ro.

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img