vineri, 29 martie, 2024

Stailer – află despre aplicația care a revoluționat programările la salon

Distribuie:

Publicat:

Uită complet de drumurile lungi la salon sau de pauzele de la serviciu pentru a te programa! Din fericire, Stailer – aplicația care a revoluționat programările la salon – vine în ajutorul tău. Nu mai trebuie să te deplasezi de acasă, de la birou sau din parc pentru a-ți rezerva locul. De pe platformă sau aplicație poți obține o programare la unul dintre cele mai bune saloane din zona ta.

Saloanele de beauty care și-au înscris afacerea pe platformă sunt într-un număr mare și cu siguranță îl vei găsi pe cel potrivit pentru tine. Cel mai bun salon este, bineînțeles, cel care se încadrează cel mai bine în standardele tale. Îl poți alege mai rapid prin analizarea detaliilor pe care le ai la dispoziție în dreptul fiecărui salon. Cauți >frizerie Vaslui și nu știi pe care să o alegi? Verifică lista cu toate, recenziile, analizează prețul și vei obține rezultatul dorit!

Care sunt serviciile la care poți apela prin intermediul platformei?

Stailer oferă posibilitatea de a te programa la salon atât online pe platformă, cât și prin aplicație. Ambele utilizează aceeași interfață și trebuie urmați aceiași pași pentru a finaliza programările. Serviciile la care poți apela sunt următoarele:

Pentru femei – tuns, coafat, vopsit, tratamente pentru păr, manichiură și pedichiură, machiaj, pensat, cosmetică, epilare periodică & definitivă, gene & sprâncene și remodelare corporală.

Pentru bărbați – tuns, aranjat, aranjat barbă, pensat, manichiură și pedichiură, tratamente pentru păr, epilare periodică și definitivă, cosmetică masculină și masaj pentru bărbați.

Toate serviciile sunt disponibile în rândul saloanelor listate și pot fi disponibile atât saloane care le oferă pe toate, cât și care le oferă în funcție de gen. Atunci când îți faci programare la salon, vei selecta genul, apoi serviciul de care ai nevoie, zona, data și ora la care dorești programarea.

Aplicația este disponibilă pe telefon și tabletă

Beneficiile Stailer nu se opresc aici. S-a lansat recent o aplicatie programari salon care îți permite efectuarea mai multor operațiuni precum utilizarea hărții interactive sau reprogramarea la salonul preferat.

Se poate descărca gratuit de pe App Store, Google Play și App Gallery de pe toate telefoanele și tabletele care au sisteme de operare iOS sau Android. După ce ai descărcat aplicația, vei vedea în mod simplificat programările la salon. Este foarte ușor de utilizat și prima pagină este similară cu cea a site-ului. Așadar, dacă ai utilizat deja platforma nu ar trebui să întâmpini probleme în folosirea aplicației.

Ambele metode, platforma, respectiv aplicația permit setarea unor remindere pentru programări. Reminderele se setează în funcție de utilizator, de timpul pe care acesta îl stabilește. La intervalul pe care îl stabilești vei primi fie notificări de tip pop-up pe telefon, fie mesaje text pentru a-ți reaminti de programare. În acest fel nu vei întârzia și nici nu vei uita de vizita la salon.

Stailer pune la dispoziția clienților tot suportul necesar pentru efectuarea programărilor. Pe site ai un ghid video care te îndrumă, un live chat, dar și adresa de e-mail support@stailer.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img