vineri, 29 martie, 2024

Stare de ALERTA in Grecia! Incendii DEVASTATOARE au pus in pericol turistii, printre care se afla si zeci de romani

Distribuie:

Publicat:

Pompierii incearca sa stinga un incendiu de vegetatie care a afectat mai multe localitati la nord-est de capitala GrecieiAtena, au anuntat autoritatile, care au precizat ca momentan nu exista informatii privind persoane ranite, insa zeci de cladiri au fost avariate.

Peste 160 de pompieri cu 68 de masini de stingere a incendiilor, doua elicoptere si doua avioane incearca sa opreasca extinderea incendiului care a izbucnit in localitatea Kalamos si apoi s-a extins spre orasul Varnavas, aflat la 32 de kilometri nord-est de Atena. Ca masura de precautie, autoritatile au ordonat evacuarea a doua tabere pentru tineret din zona. Sute de persoane au fost nevoite sa-si paraseasca casele din zona Kalamos, informeaza mediafax.ro.

Cauza incendiului este necunoscuta, insa incendiile de vegetatie sunt destul de comune in Grecia in perioada verii. Se pare ca in statiunile amenintate de flacarile periculoase s-ar afla si cateva zeci de cetateni romani, aflati in vacanta. Insa, momentan nu s-a inregistrat vreo victima.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img