joi, 28 martie, 2024

Starea reala a lui Mihai Constantinescu! Medicii au facut anuntul despre indragitul artist, dupa doua luni de coma

Distribuie:

Publicat:

Mihai Constantinescu se afla de mai bine de doua luni in coma indusa la Spitalul Floreasca din Bucuresti. Artistul este atent monitorizat de medicii de la terapie intensiva si face progrese pe zi ce trece.

Starea reala a lui Mihai Constantinescu! Ce spun medicii despre indragitul artist, dupa doua luni de coma

Monica Pop a dezvaluit care este starea reala a indragitului artist si a tinut sa precizeze ca Mihai Constantinescu este stabil si da semne ca isi revine.

‘Mihai Constantinescu-Progres! Dezinformare crasa! N-au nicio stire de la nimeni si mint cu nerusinarea lor stiuta! Nu mai credeti minciunile lor. L-am vazut pe Mihai. Foarte bine ingrijit. Real progres! Nu am cuvinte…Doamne ajuta!”, a scris Monica Pop pe retelele de socializare.

Curat, mirosea frumos, desi sunt bolnavi grav, cativa in coma. Bine ingrijiti, munca «la galere». Medici si personal foarte competenti si dedicati. Fac tot ce e posibil. Uneori, e, alteori… Dar nu abandoneaza nici cand considera ca sansele sunt minime. Prietenul Mihai, stabil. Eforturi intense. El lupta, alaturi de colegii mei’, a mai spus doctorita Monica Pop.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img