vineri, 29 martie, 2024

Start la curatenia de primavara in Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Spatiile verzi, aleile, parcurile dar si locurile de joaca pentru copii au fost luate cu asalt de muncitorii SC Goscom SA Vaslui.

Totul pentru a repara si curata ceea ce iarna cu intemperiile sale a provocat, dar si pentru a sadi flori si arbusti sau pentru a repara garduletele si accesoriile locurilor de joaca pentru copii.

“Avem trimisi pe teren, pentru curatenia si infrumusetarea spatiilor verzi, toti cei 110 lucratori ai Goscom, impreuna cu alti circa 25 de beneficiari ai Legii 416, a Venitului Minim Garantat care astfel isi executa zilele munca. In urma conventiei pe care o avem cu Penitenciarul Vaslui, in jur 20 de detinuti lucreaza, sub supraveghere, la sapatul spatiilor verzi. Dorim ca, in cel mai scurt timp, sa reusim sa finalizam aceasta actiune. Cu aceasta ocazie, fac un apel si la membrii asociatiilor de proprietari pentru ca, la randul lor, sa se ocupe de spatiile verzi din jurul blocurilor in care locuiesc”,a declarat directorul SC Goscom SA Vaslui, firma care se ocupa de salubritatea municipiului.

Revine in sarcina politistilor locali sa se ocupe de mentinerea curateniei, identificarea locatiilor nesalubrizate, a zonelor verzi care necesita toaletare, a punctelor gospodaresti ce trebuie reamenajate, a terenurilor virane care trebuie imprejmuite si igienizate, precum si informarea persoanelor fizice si juridice cu privire la obligatiilor ce le revin.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img