joi, 28 martie, 2024

Start la dosarele pentru subventiie de caldura

Distribuie:

Publicat:

Incepand de luni,24 octombrie,vasluienii cu situatie materiala precara, isi pot depune dosarele pentru subventii la caldura, la Directia de Asistenta Sociala.

Ajutorul de caldura se acorda pentru intervalul 1 noiembrie 2016- 31 martie 2017, iar maximul de venit pentru care sunt acceptate dosarele este de 615 lei pe membru de familie.

Persoanele sau familiile care au venituri sub 155 de lei pe membru vor primi maximul subventionat. Cei care folosesc sobele sau centralele pe gaz vor primi 262 de lei pe luna, cei care utilizeaza energie electrica vor primi 240 de lei pe luna, iar cei care se încalzesc cu lemne 54 de lei pe luna.
Cele mai mici ajutoare sunt de 20 de lei (gaze naturale), 48 de lei (energie electrica) şi 16 lei (lemne).

Ceri care locuiesc in blocurile ANL, care au incalzire prin sistem centralizat si sunt beneficiari de ajutor social, vor primi cea mai mare recompensa lunara, 100% pentru cei care sunt singuri si 90% pentru familii.

Trebuie stiut ca cei care alte imobile in afara locuintei sau terenuri ce imprejmuiesc locuintele si care depasesc 1.000 de metri patrati in urban sau 2.000 de metri patrati in rural, autoturisme sau motociclete cu o vechime mai mica de zece ani, autoutilitare, autocamioane, remorci, rulote, microbuze, autobuze, salupe, barci cu motor, scutere de apa sau iahturi, tractoare, utilaje de prelucrat lemn, depozite bancare mai mari de 3.000 de lei, nu beneficiaza de ajutoarele pentru incalzire.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img