luni, 29 aprilie, 2024

Stațiunea de la malul mării unde Rică Răducanu are o tereasă de lux

Distribuie:

Publicat:

Rică Răducanu se află în prag de faliment cu afacerea pe care o deține la malul mării. Acolo fostul portar de la Rapid are o terasă de lux, însă mărturisește că oamenii nu mai vin ca altădată, deși prețurile au rămas aproape neschimbate. În ce stațiune se află terasa acestuia.

Nu mulți sunt cei care știu că Rică Răducanu, fostul mare portar al echipei Rapid, deține o afacere la malul mării, mai precis în stațiunea Neptun.

Aceasta și-a deschis în urmă cu mai mulți ani o terasă de lux, acolo unde avea o mulțime de clienți în anii trecuți, însă el mărturisește că acum lucrurile nu mai stau deloc la fel, iar oamenii nu se mai îngrămădesc ca altă dată.

Rică Răducanu are o terasă de lux într-o stațiune de la malul mării

Fostul portar precizează că nici măcar prețurile nu s-au scumpit, cu toate că peste tot au fost majorate, însă la terasa lui au rămas la fel ca înainte, dar oamenii chiar și așa nu mai vizitează litoralul românesc ca în anii trecuți.

„Prețurile au rămas cam tot așa, am scumpit doar cu 1,5 lei sau cu 2 lei. Vărul meu are o fermă, deci aduce cam tot de acasă. Însă nu este mai nimeni pe Litoral, azi am avut zece inși, însă ieri n-am avut pe nimeni. Pe drumul de la Mangalia spre Neptun m-am tot uitat, nu-s turiști pe nicăieri, scaunele localurilor sunt întoarse, nici pe stradă nu e nimeni, e tare ciudat. Cred că nu au oamenii bani, iar tineretul a plecat pe afară, în vacanță”, a spus Rică Răducanu pentru Ego.ro.

Anii trecuți lucra cot la cot cu angajații săi

El mărturisește că înainte nici măcar nu aveau loc oamenii la masă, iar fostul portar chiar se apuca și el să muncească cot la cot cu angajații pentru a face față numărului mare de comenzi. Acum însă sunt zile în care nimeni nu-i calcă pragul terasei de lux, iar fostului fotbalist îi e teamă că ar putea ajunge în pragul falimentului.

”Înainte era aglomerație, la noi, la terasă, n-aveai loc la mese, mai serveam și eu o ciorbă, mai mergeam printre mese, mai povesteam, mai spuneam o glumă. Acum e treabă urâtă, nu am văzut așa ceva niciodată. Patronii și-au făcut și ei calcule, ca să fie cât mai bine, n-au forțat prețurile, dar tot degeaba”, a mai zis el pentru sursa citată.

În ultima perioadă Rică Răducanu a mai rărit aparițiile TV, mai ales că are probleme mari și cu picioarele, el suferind de gută. Fostul portar precizează că face tratament cu nămol la Mangalia, acolo unde merge cu soția lui, avea și ea probleme de același fel.

„La Mangalia, fac tratament cu nămol, la picioare, că de abia merg, sunt și cu nevastă-mea, și ea are probleme. Este un centru bun, cel mai mare din țară, au tot ce vrei, tată, e bază mare de sănătate. Mai am o săptămână de tratament, poți să te și internezi la ei, dar eu stau în Mangalia, căci am aici apartament. De aceea sunt mai bronzat, așa, ca Jean Constantin”, mai zicea el.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img