marți, 16 aprilie, 2024

Steaua, eliminata din Liga Campionilor

Distribuie:

Publicat:

Steaua a fost eliminata din preliminariile Ligii Campionilor dupa un meci de cosmar la Belgrad.

Campioana Romaniei a fost invinsa de Partizan, scor 4-2, Paul Papp fiind cel care le-a pus practic calificarea pe tava sarbilor.

Dupa remiza din meciul tur de pe National Arena, scor 1-1, stelistii au ajuns in infernul din Serbia constienti ca erau obligati sa inscrie pentru a putea spera la calificare.

De marcat primii au facut-o insa sarbii, Babovic deschizand scorul dupa o gafa uriasa a lui Papp, care a deviat balonul in gheata jucatorului sarb, acesta marcand cu un sut simplu.

Doar trei minute s-au aflat cei de la Partizan in avantaj, Muniru restabilind egalitatea cu un sut superb.

In continuare, meciul a fost echilibrat, sarbii evitand totusi sa mai riste la fel de mult ca la inceput. Pe acest fond al dominarii teritoriale a gadelor, Steaua a marcat pentru 2-0 in minutul 33, Hamroun reusind sa inscrie din pasa lui Adi Popa.

Partea secunda a fost una de cosmar pentru campioana Romaniei si a inceput cu o noua gafa a lui Papp. Acesta l-a lansat spre poarta pe Petrovic, iar Varela a faultat in postura de ultim aparator, primind direct cartonasul rosu. Arbitrul a dictat si penalti in aceasta faza, dar Bojinov a luat la tinta bara.

Zece minute mai tarziu Jevtovic a restabilit egalitatea pe tabela, sutul sau de la aproximativ 20 de metri fiind deviat de catastrofalul Papp in poarta aparata de Cojocaru.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img