vineri, 26 aprilie, 2024

Stela Popescu a combinat-o pe Anca Turcasiu cu Cristian Georgescu in America! „A fost pentru prima data in viata mea cand m-am uitat la un barbat sa vad daca are verigheta”

Distribuie:

Publicat:

Anca Țurcașiu și soțul ei s-au cunoscut în SUA la mijlocul anilor 90. Anca și medicul stomatolog Cristian Georgecu s-au însurat în 1998, dra s-au separat după 22 de ani de căsnicie. Țurcasiu și-a adus aminte cum l-a cunoscut în America pe cel care avea să-i devina soț, prin intermediul Stelei Popescu, cu care se afla în turneu. 

“Stela si Arsinel aveau prieteni care ii asteptau si ii luau imediat acasa. Dar, pe mine… Pana la urma, m-a luat cineva acasa. Doar ce isi luasera masina de spalat si nu stiau sa o foloseasca. I-am rugat sa imi permita sa imi spal si eu hainele. Foarte amabili, le-au luat si le-au bagat in masina. Hainele mele erau colorate si negre si le-au spalat la 100 de grade… Asa ca aratau ca naiba.”, a dezvăluit Țurcașiu într-un interviu.

Anca Țurcașiu și soțul ei s-au cunoscut în SUA: "El o cunoștea pe Stela și s-au îmbrățișat"

“A trebuit sa iau un trening de la ei. Era cu doua numere mai mic. Nu vreti sa stiti cum aratam. M-am urcat in autocar si asa am mers. La primul popas, am coborat…Atunci l-am vazut pentru prima data pe Cristian. El o cunostea pe Stela si s-au imbratisat. Atunci m-am uitat sa vad daca are verigheta. A fost pentru prima data in viata mea cand m-am uitat la un barbat sa vad daca are verigheta”, a mai spus Anca.

Într-un alt interviu, Țurcașiu a mărturisit: “Ne-am indragostit nebuneste, dupa patru zile de iubire torida la Los Angeles, ne-am scris vreo doua luni scrisori de iubire, iar el s-a hotarat sa vina aici….Cristi e un tip foarte tanar in toate, foarte expansiv, danseaza, traieste din plin, se bucura pe fata de orice. Vine acasa, da muzica la maximum… Iar eu, de unde pana sa-l cunosc nu ieseam in nici o discoteca, acum particip cu bucurie la toate distractiile, chiar imi place. Profitam de fiecare zi, de fiecare clipa ca sa ne facem viata un pic mai frumoasa”.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img