sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Stelian Ion îl înțeapă pe Iohannis, înainte de a merge la consultări: ‘Sper să nu fie doar o bifare a atribuțiilor prezidențiale constituționale’

Distribuie:

Publicat:

Fostul ministru al Justiției Stelian Ion speră că întâlnirea programată luni la Palatul Controceni să fie o ocazie pentru consultări reale, să nu fie „doar o bifare a atribuțiilor prezidențiale constituționale”.

„Sper ca întâlnirea de la Cotroceni să fie ocazia pentru consultări reale, dincolo de orice partizanat, și nu doar o bifare a atribuțiilor prezidențiale constituționale. Și să fie și ocazia pentru a spune fiecare, cu onestitate, dacă și cât susține cu adevărat reformele”, a scris duminică seara pe Facebook Stelian Ion.

Acesta face, alături de Dacian Cioloș, Dan Barna, Anca Dragu și Cristian Ghinea, din delegația USR la consultările cu președintele Klaus Iohannis.

„Delegația USR va merge cu un mandat clar în privința reformelor pe care viitorul premier trebuie să le îndeplinească într-un calendar asumat de toate partidele care formează coaliția de guvernare”, a decis joi Biroul Național al USR.

Administrația Prezidențială a anunțat programul consultărilor de luni:

Ora 12:00 – Partidul Național Liberal (PNL);
Ora 13:00 –Partidul Social Democrat (PSD);
Ora 14:00 – Uniunea Salvați România (USR);
Ora 16:00 – Alianța pentru Unirea Românilor (AUR);
Ora 16:30 – Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR);
Ora 17:00 – Minorități naționale reprezentate în Parlament.

Guvernul Cîțu a fost demis prin moțiune de cenzură, marți, în Parlament.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img