miercuri, 24 aprilie, 2024

Stia ca va avea un copil, dar femeia a adus pe lume tripleti! Dupa ce a nascut, cu totii au observat un detaliu la cei mici care i-a lasat fara cuvinte pana si pe medici! Ce au aflat despre copii e cu adevarat unic

Distribuie:

Publicat:

Becki-Jo Allen are 23 de ani si este deja mama a unei fetite, pe nume Indiana. Tanara a decis impreuna cu partenerul ei de viata, Liam Tierney, ca e momentul ca familia lor sa se mareasca, lucru care s-a si intamplat.

Becki a ramas insarcinata, toata familia fiind foarte fericita la aflarea vestii. Dar nimeni nu a banuit nicio clipa ca sarcina fetei avea sa fie una cu totul si cu totul speciala. Inca de la inceput, Becki a avut senzatii repetate de voma, dureri de cap care nu-i dadeau pace. In ultima perioada, acestea pareau ca se agraveaza, asa ca viitoarea mamica a decis sa mearga la doctor.

A fost supusa la mai multe analize, i s-a facut si o prima ecografie, moment in care a aflat un lucru total neasteptat. Cu toate ca se asteptau sa i se spuna ca totul este in regula, nici prin cap nu ii trecea mamei ca nu avea sa aduca pe lume un copil, ci trei.

„A fost cel mai mare soc din viata mea! Nu avem tripleti in familie, nu stiu cum s-a intamplat!”, a declarat surprinsa Becki-Jo.

La fel de socati au fost si medicii care au asistat-o pe tanara la nastere cand i-a vazut pe cei trei micuti.

Copiii au fost nascuti la 31 de saptamani, in urma unei operatii de cezariana. Cei mici, au fost tinuti la incubator timp o luna si jumatate, vreme in care s-au recuperat, au luat in greutate considerabil, apoi au plecat sanatosi acasa.

Odata ajunsi acasa, nu a putut trece neobservat un detaliu important care are legatura cu cei mici! Toti au remarcat cat de bine seamana Roman, Rocco si Rohan intre ei, de parca ar fi identici! Mai tarziu acest lucru a fost chiar confirmat, mama facandu-le un test ADN pentru a sti sigur cum stau lucrurile. Astfel, s-a constat ca Roman, Rocco si Rohan sunt identici din punct de vedere genetic.

Cu toate acestea, mama nu are nicio problema in a-i identifica.

„Doar atunci cand dorm mi se pare ca seamana intre ei. Dar toti au personalitati diferite. In plus, fiecare are un semn intunecat intre sprancene, Roman are tenul putin mai inchis la culoare, in timp ce Rohan are un semn de nastere pe picior”, a declarat Becki-Jo.

Tripletii „consuma” aproximativ 130 de scutece pe saptamana, la care se adauga si cinci pachete de servetele.

Sora lor mai mare, Indiana, este foarte fericita si mandra de fratiorii sai identici! „Indiana ii iubeste. Nu este deloc geloasa.”, a mai spus mama.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img