vineri, 29 martie, 2024

Stiai ca inainte de casatoria cu Stefan Banica Jr, Mihaela Radulescu a fost casatorita el? Casatoria lor a durat doi ani. Incredibil cu cine a prins-o in pat

Distribuie:

Publicat:

Bogdan Radulescu este primul barbat din viata vedetei TV Mihaela Radulescu. Cei doi s-au casatorit in anul 1989. Casnicia a durat doar doi ani de zile, cuplul divortand la inceputul anilor ’90.

Ti-l mai amintesti pe primul sot al Mihaelei Radulescu? Cuplul a divortat dupa doar doi ani de zile

Bogdan i-a oferit Mihaelei numele de scena dupa care este cunoscuta inclusiv astazi. Inaintea mariajului, Mihalea purta numele Tiganu. Dupa separare, Mihaela a decis sa pastreze numele Radulescu, nume care am putea spune ca i-a si purtat noroc.

La inceputul anului trecut, Bogdan a facut o declaratie surprinzatoare cu privire la fosta sa sotie. Potrivit acestuia, Mihaela l-ar fi inselat cu un coleg din trupa de dans din care facea parte.

Bogdan Radulescu are 52 de ani si este om de afaceri

„Se imprietenise la facultate cu Brandusa Novac. A intrat in trupa ei de dans sportiv, de la Casa de Cultura a Studentilor. De atunci au inceput adevaratele probleme. Venea tarziu acasa, apoi a inceput sa lipseasca noptile.”

„Mai treceam si eu pe la repetitii, sa inteleg ce se intampla. Nu mi-a placut deloc anturajul Mihaelei. Ii ziceam sa nu se duca, dar ea se ducea, nu ma lua in seama.”

„Aveam tot mai multe semnale ca-mi ascunde ceva. Apoi, din pacate, am avut confirmarea. Cand am venit intr-o zi acasa, pe neasteptate, am prins-o in pat cu un dansator, Laurentiu, coleg cu ea de trupa”, a mai spus acesta, conform Wowbiz.

„Pur si simplu, nu mi-a venit sa cred. Am ramas impietrit in usa camerei. La cat sunt de mare, nu stiu pe unde a disparut Laurentiu din casa. Oricum, el n-avea nici o vina ..”

„Mai era ceva de zis? Daca aveam mintea de acum, o paraseam pe loc. Dar eram tanar, o iubeam enorm, asa ca mi-am imaginat ca poate mai avem o sansa impreuna. Nu a fost deloc asa, chiar daca au existat discutii si in familie”, a mai declarat Bogdan pentru Libertatea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img