miercuri, 27 martie, 2024

Stirea care a facut inconjurul lumii! Al Bano si Romina Power se casatoresc din nou! Cei doi artisti ar fi de nedespartit

Distribuie:

Publicat:

Au trecut doar cateva luni de zile de cand Al Bano a anuntat ca s-a despartit de partenera sa de viata care i-a fost alaturi in ultimii 18 ani, iar acum o veste uriasa a facut inconjurul lumii. Mai exact, conform saptamanalului italian ”Nuovo”, cantaretul ar urma sa se casatoreasca cu Romina Power, la 48 de ani de cand aceasta a imbracat prima data rochia de mireasa.

Romina Power si Al Bano au format unul dintre cele mai indragite cupluri. Ba mai mult, ori de cate ori urcau pe scena, era suficient sa-i privesti ca sa-ti dai seama de ”chimia” dintre ei. Totusi, aceasta n-a fost suficienta. S-au despartit si ani de zile s-au luptat prin tribunale, insa conform presei internationale Al Bano (75 de ani) si Romina Power (66 de ani) sunt din nou de nedespartit.

Acest lucru se intampla dupa ce acestia au ingropat  securea razboiului, in 2013, la insistentele unui producator rus, care i-a convins sa cante din nou impreuna. Ulterior, cei doi au inceput sa colaboreze profesional, iar impacarea s-a produs. Ba mai mult, in luna ianuarie cantaretul a anuntat ca s-a despartit de prezentatoarea Loredana Lecciso (45 de ani) dupa 18 ani si doi copii, astfel ca nimic n-a mai stat in calea fericirii lui.  

Cum a inceput povestea de iubire dintre Al Bano si Romina Power

Milioane de oameni din toate colturile lumii au fost impresionate de povestea de iubire dintre Romina Power si Al Bano.  S-au casatorit in 1970, indragostiti nebuneste. Se cunoscusera in 1965, la Sanremo. S-au placut reciproc de la prima vedere, dar ea a facut primul pas. El i-a trimis sute de trandafiri rosii si i-a compus cantece. Dupa casatorie, au adus pe lume 4 copii: Yilenia (nascuta in 1970), Yari (44 de ani), Cristel (32 de ani) si Romina Jolanda (30 de ani). Au lansat hit dupa hit, cum ar fi: “Felicità”, “Dialogo”, “Acqua di mare”, “Ci sarà”.

Viata lor a fost de vis, pana ce fiica cea mare a disparut fara urma, in 1994, la New Orleans. Al Bano i-a reprosat Rominei ca nenorocirea s-a intamplat din vina ei. Asta fiindca ar fi invatat-o pe Yilenia sa se drogheze. Din aceasta cauza au divortat in 1999 si au fost cei mai mari dusmani timp de 19 ani.

In urma cu cateva luni, Al Bano a anuntat ca la sfarsitul lui 2018 va renunta definitv la muzica, dupa ce in ultimii ani s-a confruntat cu mai multe probleme de sanatate, printre care un dublu infarct miocardic. Artistul vrea sa se dedice productiei de vinuri si ulei de masline. „Am dedicat multi ani artistului, iar acum ma voi dedica omului. Voi canta sub dus, pasiunea nu se va stinge, voi canta la chitara in camera mea. Este necesar sa iau o pauza de reflectie“, spunea cantaretul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img