News Flash:

Strazile din Husi arata ca dupa razboi

17 Decembrie 2013
3915 Vizualizari | 2 Comentarii
Strazi in Husi
La Husi, sfarsitul de an nu aduce si realizarea tuturor proiectelor propuse. Rabdarea locuitorilor este pusa la grea incercare in conditiile in care multe strazi arata jalnic. Primarul Ioan Ciupilan sustine ca nu poate face nimi, atat timp cat este blocat proiectul de apa-canal. "Stiti foarte bine ca stationeaza de doi ani de zile. Nerealizarea lui impiedica si proiectul de modernizare a strazilor. De asemenea, neavand toate statiile de pompare puse la punct, si nici canalizarea, avem multe probleme cu functionarea acelor retele care nu sunt racordate. Cetatenii deverseaza pe unde vor si putem avea probleme cu intreg sistemul de canalizare", a spus Ioan Ciupilan

Sperante pentru anul viitor

Autoritatile judetului dau asigurari ca abia anul viitor vor fi demarate concret lucrarile la acest amplu proiect. Deocamdata sunt in faza de licitatii. "S-a stabilit firma de consultanta-proiectare. Se lucreaza la proiect, presupun ca prin februarie vom avea un proiect si presupun ca prin luna mai anul viitor vom incepe lucrarile de apa canal, dupa care sa terminam si acele strazi cu asfaltare care sunt in acest proiect " a mai spus Ciupilan. Nu doar la Husi au fost probleme din cauza nefinantarii acestui proiect. Si municipiile Vaslui, Barlad si orasul Negresti se confrunta cu aceiasi situatie deloc placuta.

"Presupun ca prin februarie vom avea un proiect si ca prin luna mai vom incepe lucrarile de apa-canal, dupa care vom asfalta si strazile incluse in acest proiect" , a declarat primarul Ioan Ciupilan.

husi strazi ioan ciupilan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

George  | #51
Cea mai grozava zi este MAINE . Maine o sa facem sport, o sa ne apucam de invatatura, o sa muncim cu sarg, o sa incepem sa citim o carte, n-o sa mai mancam dupa sase seara...

Dar nu stiu cum se face, ca atunci cand ne trezim, este mereu ASTAZI !!
Alina  | #52
Macar astea au asfalt,ce zici de strazile unde era totul pregatit de asfaltat si s-au oprit lucrarile? Apoi au sapat iar a,u stricat tot si mai voiau sa sparga si asfaltul de pe celelalte strazi!
Adauga comentariu

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 23 queries | Mysql time :0.035122 (s)