joi, 25 aprilie, 2024

Studentul chinez care ne ura un viitor stralucit a disparut dintre noi ‘in cel mai romanesc mod cu putinta’

Distribuie:

Publicat:

De 1 decembrie, la parada organizata de Centenar a fost prezent si Yin Yuguo, un student chinez in Bacau, care le-a urat romanilor "un viitor stralucit”, si-a luat ramas bun de la lumea aceasta, sambata, in triajul garii CFR Roman, in cel mai romanesc mod cu putinta.

Adolescentul de 16 ani se urcase intr-un tren personal cu care dorea sa ajunga la Piatra Neamt, sa vada Cetatea Neamtului. Chinezul a crezut ca a incurcat statiile si ca a ajuns in Pascani cand abia trecuse de Roman, asa ca a sarit din vagon, cand trenul era deja in miscare.

In saritura, studentul chinez s-a lovit cu capul de o borna kilometrica, iar impactul i-a fost fatal. Adolescentul a murit pe loc, iar trupul sau neinsufletit a fost descoperit abia dupa o ora.

”Se pare ca tanarul era intr-o clasa pregatitoare la o universitate din Bacau, era turist si un impatimit al excursiilor. Acesta ar fi plecat din Bacau catre Roman si ar fi schimbat trenul spre Pascani. In Roman, acesta a fost gasit decedat la aproximativ 200 de metri de gara CFR in triajul garii CFR Roman, cu o leziune in zona capului”, a declarat purtatorul de cuvant IPJ Neamt, Robert Costin.

Politistii au deschis o ancheta pentru ucidere din culpa si continua cercetarile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img