News Flash:

Substante dopante descoperite de cainele NAVA

2 Aprilie 2015
1937 Vizualizari | 0 Comentarii
In Punctul de Trecere a Frontierei Albita, Nava – canele apartinand politiei de frontiera romane specializat in detectarea substantelor interzise a descoperit ascunse in bagajele apartinand unui barbat substante dopante cu grad mare de risc (20 fiole, 26 flacoane si 2.250 comprimate).

In data de 1 aprili, in jurul orelor 10.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, pentru a intra in tara, in calitate de pasager intr-un microbuz marca Mercedes, Victor G., in varsta de 57 ani, cu cetatenie romana si Republica Moldova.

"Pe timpul controlului de frontiera efectuat, de catre echipa comuna, formata din politisti de frontiera si lucratori vamali, insotiti de Nava, cainele de serviciu din apartinand politiei de frontiera specializat in detectarea substantelor interzise, acesta din urma a devenit agitat si a dat semnale specifice de detectie a substantelor intezise. In urma controlului efectuat asupra bagajelor personale ale lui Victor G., au fost descoperite, ascunse in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, 20 fiole (Testover,Stanover), 26 flacoane (Testover “P”, Sustaver, etc.) si 2250 bucati tablete (Naposim, Androver, etc.), toate fiind incluse in lista substantelor interzise prevazuta in Legea 104/2008."a declarat Irina MIRICA,purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

Conform prevederilor legale, a fost dispusa masura retinerii substantelor interzise in vederea confiscarii si sanctionarea contraventionala a barbatului cu amenda contraventionala in valoare totala de 30.000 lei.

1 aprili
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1354 (s) | 23 queries | Mysql time :0.036547 (s)