sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Succes pentru tenisul de masa romanesc – Eliza Samara a castigat Liga Campionilor

Distribuie:

Publicat:

Tenisul de masă românesc este din nou la nivel înalt, dar de această dată în Liga Campionilor, prin Eliza Samara. Sportiva în vârstă de 30 de ani a câştigat cea mai importantă competiţie la nivelul echipelor de club, cu TS Enea Siarka Tarnobrzeg (Polonia) potrivit mediafax.

Ultimul act s-a desfăşurat în sistem tur – retur. Tarnobrzeg a câştigat în faţa formaţiei din Croaţia, Dr. Casl, chiar la Zagreb. Scorul general a fost 6-4. În retur, românca a adus un punct, iar Ying Han, colega sa de echipă, a adus două. La final, Eliza Samara a postat pe pagina personală de Facebook mesajul: ”Echipaaaaa!!! Această echipă tocmai a câştigat Liga Campionilor!!! Ce meciuri, ce emoţii, ce tensiune, totuşi am reuşit să câştigăm!!!”.

Samara este la al treilea trofeu al Ligii Campionilor. Ea a mai câştigat compteiţia şi în trecut, alături de Fenerbahce Istanbul
La nivel de echipă naţională, Eliza Samara este campioană europeană de 4 ori (2005, 2009, 2011 şi 2015)

Performanţa Elizei încununează o perioadă foarte bună a tenisului de masă românesc. În urmă cu o lună, la Campionatul Mondial din Ungaria, Ovidiu Ionescu a cucerit medalia de argint, alături de spaniolul Alvaro Robles. În finală, au jucat pentru aur cu chinezii Long Ma/Chuqin Wang, dar au pierdut cu 4-1 (3-11, 11-8, 7-11, 3-11, 5-11).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img