vineri, 29 martie, 2024

Sumudica a luat foc cand a aflat ca a fost suspendat

Distribuie:

Publicat:

Marius Sumudica, antrenorul Astrei Giurgiu, a reactionat dur dupa ce a aflat ca va fi suspendat si in cupele europene.

FRF va notifica la inceputul acestei saptamani FIFA si UEFA despre suspendarea primita de tehnician in tara pentru pariuri, iar sanctiunea va fi extinsa la nivel global.

Asta inseamna ca Marius Sumudica nu va putea activa in fotbal in nicio competitie oficiala pe perioada suspendarii.

“Am tot tacut pana acum, dar arde carnea pe mine. Eu sufar in momentul de fata. Eu am inteles ca maine (luni – n.red.) vor transmite la FIFA si UEFA decizia in cazul meu pentru a nu putea activa nici in cupele europene. Daca ei nu apelau la FIFA si UEFA puteam sta pe banca la meciurile din Liga Campionilor.

Noi suntem mai catolici decat Papa. Pe Buffon, Calciopoli, nu stiu ce… Conte, la fel, a luat campionatul cu Juventus si nu s-a mai intamplat nimic. M-au arestat direct. Nu mi-au dat cu suspendare, nu mi-au dat nimic. La prima abatere ei m-au arestat. De la primul meci din sezon voi fi suspendat 50 si ceva de zile. Nu voi putea intra in contact cu nimeni din echipa. Mi-au luat dreptul la munca. Cum sa-mi interzica mie sa fac orice legat de fotbal?! Crezi ca pe FIFA ii intereseaza de Sumudica? O sa le dea un raspuns si o sa le zica sa-si rezolve singuri problemele.

Am vrut sa intru la domnul Burleanu si am fost oprit de paznici. Mi-a zis ca se poate interpreta, nu am avut ce sa vorbesc. Voiam sa-i explic. Sunt om corect, dar nu-mi poti da puscarie de la inceput ca nu m-ai prins cu cocaina. Exista oameni in FRF care spun ca regulamentul e gresit. Au zis ca acest articol 38 care se leaga de suspendarea unui om de fotbal e gresit pentru oamenii care sunt interzisi”, a declarat Sumudica la radiosport1.ro, scrie gsp.ro.

Marius Sumudica a fost suspendat doua luni dupa ce a recunoscut ca a pariat pe meciuri de fotbal, inclusiv pe doua partide din Liga 1.

Suspendarea primita in iarna a fost amanata pana la inceputul noului sezon, Sumudica urmand a fi suspendat incepand cu prima etapa din campionatul urmator.

Pentru ca executase deja o saptamana de suspendare inainte ca pedeapsa sa ii fie amanata, Marius Sumudica va efectua o luna si trei saptamani de suspendare in vara acestui an.

Astra va evolua in vara in preliminariile Ligii Campionilor, o premiera pentru formatia de la malul Dunarii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img