miercuri, 24 aprilie, 2024

„Sunt toata plina de… Trimite-mi … ” Acestea au fost ultimele cuvinte ale Nicoletei, barmanita ucisa intr-un local din Satu Mare! Uluitor ce a putut sa spuna: Ti se rupe sufletul

Distribuie:

Publicat:

Inainte sa isi dea ultima suflare, Nicoleta, barmanita ucisa intr-un local din Satu Mare, a apucat sa trimita un ultim mesaj prin care ii cerea ajutorul unei colege.

Reporterii PresaSM au prezentat informatii terifiante in cazul crimei de la motelul ”Casablanca” din municipiul Satu Mare. Este vorba despre imaginile video surprinse de camerele de supraveghere, respectiv de informatiile furnizate de surse avizate.

Astfel, presupusul criminal, stefan R., in varsta de 39 de ani, ar fi fost cazat la ”Casablanca” de doua zile. Mai exact, in camera 102. La un moment dat, acesta ar fi facut scandal vizavi de conditii, fiind mutat in camera 108. Mai mult, in ultimele circa opt ore, agresorul ar fi pierdut sume importante la pacanele.

Deosebit de interesant este faptul ca victima, Nicoleta D., i-ar fi facilitat, in jurul orei 02.50, accesul in imobil presupusului criminal pe o usa care este inchis
,de regula, duminica. Posibil semn ca agresorul ii castigase increderea victimei.

Accesul i-a fost facilitat pe acea usa si de faptul ca barbatul care asigura paza a fost liber duminica. si asta pentru ca duminica nu era program cu muzicanti si nu prea existau clienti. Asa ca aceasta zi a fost ziua libera a omului de ordine.

La un moment dat cei doi s-ar fi asezat la masa. Dintr-o data, dupa cum se vede pe imaginile video, agresorul si-ar fi iesit din minti (victima refuzand sa ii restituie agresorului banii pierduti la pacanele) si ar fi impins-o pe victima de bar. Apoi, i-a dat in cap cu mai multe sticle de bauturi spirtoase, aflate pe bar. Cu o sticla de vodca i-ar fi aplicat victimei nu mai putin de 15 lovituri la nivelul capului.

Apoi, agresorul a inceput sa deschida un aparat de jocuri mecanice si sa ia banii. Dupa care a urcat in camera, a golit bagajele de haine si le-a umplut cu tigari. Mai exact, cu 318 pachete de tigari, pe care le-a luat din bar.

Intre timp, victima a scris un mesaj catre colega sa, in care ar fi specificat: ”Sunt toata plina de sange. Trimite-mi ambulanta si politia (…) Nu glumesc cu asa ceva”. Ar fi preferat sa scrie un mesaj de frica ca agresorul ar putea-o auzi! Dupa scurte ezitari, colega s-ar fi conformat si a sunat la 112.

Faptul ca victima nu a luat langa ea butonul de panica mobil s-ar putea explica doar prin faptul ca avea o oarecare incredere in agresorul ei, urmat de elementul surpriza, agresorul atacand din senin. Victima lovita crunt si dezorientata nu a mai realizat, cel mai probabil, unde este butonul de panica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img