News Flash:

”Sunt un pedofil, nu un monstru”. Textul viral al unui barbat

24 Septembrie 2015
1531 Vizualizari | 4 Comentarii
Textul scris de un barbat pe o publicatie online a devenit viral.

Un barbat din SUA a scris un text pentru o publicatie online in care le cere oamenilor sa-l accepte ca pedofil sustinand ca ”orientarea sa sexuala” nu il face un ”monstru”.

Todd Nickerson din Tennessee spune ca atractia catre copii l-a impins de mai multe ori in pragul sinuciderii. Barbatul sustine ca nu a molestat niciodata un copil. Acesta s-a nascut fara mana dreapta si cu probleme la vezica, ce l-au facut sa fie introvertit si timid. A fost molestat cand era copil de un barbat, prieten de familie.

In textul intitulat ”Sunt un pedofil, nu un monstru”, Todd sune ca a dezvoltat un sentiment de inferioritate in momentul in care a realizat ca este atras de copii.

”Sunt blocat intr-o orientare sexuala, intr-o preferinta pentru o categorie de oameni care moral, psihologic si legal nu pot avea sentimente de reciprocitate cu mine”, scrie acesta.

Todd Nickerson este de parere ca mai multi factori pot duce la o astfel de atractie catre copii, printre care abuzurile sexuale, mediu in cre a crescut sau gena.

”Sa recunosti ca esti atras sexual de copii, inseamna sa recunosti cea mai blamata situatie de pe planeta. Iti incheie sansa de a avea o viata morala”, mai scrie barbatul.

”Nu sunt un monstru. Nu am atins un copil in sens sexual niciodata in viata mea. Nici nu urmaresc pornografie infantila”, sune acesta.

Barbatul respinge ideea ca toti pedofili abuzeaza copii si spune ca acestia ar trebui tratati ca niste oameni cu un handicap major, de care trebuie sa scape.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (4)

side effects for hydroxychloroquine  | #102968
hydroxychloroquine 400 mg sulfasalazine where to get hydroxychloroquine
aralen for sale  | #103162
is chloroquine an antibiotic chloroquine phosphate tablets chrloroquine
plaquenil 200 mg tablet  | #103251
are erectile dysfunction not curable side effects of plaquenil erectile creams walmart
cialis alternative  | #106443
Adauga comentariu

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 35 queries | Mysql time :0.042528 (s)