vineri, 29 martie, 2024

Supa care curata organismul de toxine si te ajuta sa slabesti

Distribuie:

Publicat:

Aceasta supa nu va incanta doar papilele gustative, ci va hrani si corpul cu substante nutritive importante. Pentru prepararea acesteia ai nevoie doar de 40 de minute. Are un continut bogat de legume si alte ingrediente sanatoase, fiind recomandata pentru persoanele care vor sa scape de kilogramele nedorite. Iata cum poti face si tu supa care te ajuta sa detoxifiezi organismul, potrivit unei retete eva.ro!

Ingrediente: o cana de legume (telina, fasole pastai, ardei gras galben sau rosu, ceapa), 1/2 cana de sfecla sau morcovi, 1 cana cu legume cu frunze verzi (spanac, varza kale), 1/2 cana de fasole rosie (optional), 3 lingurite de amestec de condimente folosite in bucataria ayurvedica (curcuma, chimen, scortisoara, piper negru, coriandru), 2 cani de supa de legume, 1/2 lingura de pasta de ghimbir cu usturoi, 1 cana cu apa, sare

In primul rand, trebuie sa gatesti la aburi morcovii sau sfecla. Apoi, intr-o oala mare, se adauga condimentele din bucataria ayurvedica si morcovii sau sfecla si se lasa pana cand incep sa aiba o aroma placuta. Apoi, se adauga celelalte legume, se lasa legumele cu frunze verzi deoparte pentru moment si se lasa amestecul pe foc pentru cateva minute, amestecand din cand in cand. Se adauga o cana cu supa de legume si se lasa amestecul sa fiarba. Acopera oala cu un capac.

Dupa aproximativ 20 de minute sau cand legumele devin translucide si moi, se adauga supa de legume ramasa si legumele cu frunze verzi tocate. Se mai lasa inca 10 minute pe foc. Se adauga o cana cu apa si sarea, precum si pasta de ghimbir cu usturoi. Se amesteca si se mai lasa la fiert inca 5 minute.  Aceasta supa este un preparat excelent pentru persoanele care vor sa manance mai sanatos, care vor sa slabeasca sau pur si simplu pentru persoanele care nu mai au idei cu privire la ce ar putea sa gateasca. R.T.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img