joi, 28 martie, 2024

SUPA-MINUNE care DISTRUGE CANCERUL, dar si alte boli!

Distribuie:

Publicat:

Potrivit unui studiu realizat de catre Institutul National de cercetare a Cancerului din SUA, dar si unor cercetari realizate la Spitalul Universitar de Copii din Heidelberg, Germania – genisteina, un derivat continut in plante pe baza de izoflavonoizi are abilitatea de a distruge celulele canceroase atacandu-le mecanismul lor de hranire si reproducere, ceea ce inseamna ca, dupa un timp, acestea vor fi anihilate. Soia organica fermentata distruge celulele canceroase.

Potrivit lui Dr. Mercola consumul celor mai multe dintre produsele de soia a fost legat de cancerul la san si de afectarea negativa a creierului cu o singura exceptie: soia organica fermentata. „Poate ca ati auzit de durata mare de viata a japonezilor si a faptului ca rata de imbolnavire cu cancer este mai mica decat in randul americanilor iar acest lucru se datoreaza consumului de soia – insa ei consuma soia fermentata”, a subliniat Mercola.
 
Beneficiile consumului de supa Miso:
– reduce riscul aparitiei cancerului la sani, prostata, plamani si colon si protejeaza impotriva radiatiilor;
– actioneaza asemenea unui antioxidant puternic, protejand celulele de atacul radicalilor liberi din radiatii si poluanti chimici;
– impiedica cresterea nivelului de estrogen in organism;
– contine cantitati importante de vitamin B si imbunatateste calitatea sangelui si a limfei;
– intareste sistemul imunitar si scade colesterolul rau.
Cum prepari supa Miso:
Supa Miso are un gust dulce-sarat si o poti prepara in numeroase feluri. Noi am ales una inspirata din bucataria japoneza.
Ingrediente:
– 3 cani de supa Dashi (se gaseste in supermarket);
– o cutie de branza tofu;
– 4-5 linguri de pasta Miso;
– 2 cepe.
Mod de preparare:
Fierbe supa Dashi, apoi taie branza tofu in cubulete si adaug-o in oala. Da focul la mic si dizolva pasta Miso in supa. Pune, apoi, si ceapa taiata marunt si da oala de pe foc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img