News Flash:

SUPERB ! Premiu important castigat de trupa de teatru “Alexandru Giugaru” Husi-FOTO

24 Aprilie 2016
3929 Vizualizari | 0 Comentarii
Cultura huseana nu a murit! Trupa de teatru “Alexandru Giugaru” Husi, coordonata de huseanca Andreea Tatiana Grigore, a reusit sa impresioneze la concursul Festivalul international de Teatru "Aplauze"  Constanta, desfasurat in perioada 18-20 aprilie 2016, acesta aflandu-se la a VIII-a editie.

Micii actori huseni au  castigat atat premiul I, cat si 2 premii(Larisa Suciu si Cristina Ciulei) pentru interpretare, prezentand piesa TAKE, IANKE SI CADAR, de Victor Ion Popa, regia si directia scenica Andreea Tatiana Grigore

Trupa de actori huseni este formata din elevi ai  Colegiului National “Cuza-Voda” Husi, iar acestia se numesc dupa cum urmeaza: : Remus Tonegaru, Cristina Ciulei, Alex Bahnari, Ecaterina Males, Vlad Ciulei, Larisa Suciu si Andreea Ciobanu.

Tinerele talente husene au fost pregatite de catre actrita huseanca Andreea Tatiana Grigore, fosta membra a trupei de teatru Alexandru Giugaru.

Trupa de teatru amator “Alexandru Giugaru”, din cadrul Casei de Cultura cu acelasi nume, a incantat publicul din cadrul Festivalul international de Teatru "Aplauze" Constanta, cu o reprezentatie  de exceptie, fiecare actor reusind sa isi puna propria amprenta pe personajul in care s-a transpus in spectacol, reusind ca la finalul reprezentatiei sa culeaga ropote de aplauze care au durat minute in sir.

" Mă bucur enorm că am sansa să lucrez cu niște copii atât de talentați si muncitori. Am foarte multe de învățat din modul lor de a gândi, de a simți și de a aborda viața. Le mulțumesc că există și că îmi acordă încrederea lor. Ceea ce mă bucură cel mai mult este că s-a creat o legătură între membrii trupei, acum sunt ca o familie. Orașul Huși are mulți copii "Minune", însă este imperios necesar ca aceștia să fie pusi în valoare."declara Andreea Tatiana Grigorie in exclusivitate pentru bzv.ro

Galerie Foto

11418689_1592090787771946_695468448_n
remus tonegaru cristina ciulei alex bahnari ecaterina males
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1354 (s) | 34 queries | Mysql time :0.047248 (s)