vineri, 26 aprilie, 2024

Superprofit! Anca Turcasiu a acoperit in doua weekenduri gaura de 5.000 de euro facuta in buget de vacanta in Cuba

Distribuie:

Publicat:

Unii se chinuie un an sa stranga bani de vacanta, altii ii fac parca batand din palme. Anca Turcasiu, de exemplu, ar putea pleca in cate-un concediu peste hotare in fiecare luna, avand in vedere cat castiga din doar cateva cantari!

La 48 de ani, dupa ce si-a facut un nume in muzica, teatru si televiziune si si-a cumparat doua locuinte – are o casa mare in Paradisul Verde de la Corbeanca si apartament in Capitala, folosit mai ales in cursul saptamanii, pentru a putea ajunge mai repede si mai usor la joburile sale -, Anca Turcasiu a decis sa inceapa sa investeasca in calatorii.

Anul trecut, cantareata a vazut o parte din America de Sud. Iar la inceputul acestui an a fost plecata in America Centrala, stand cate o saptamana in Costa Rica, Panama si Cuba. Le-a marturisit apropiatilor ca a fost atat de frumos, incat, daca ar fi fost dupa ea, nu s-ar fi intors asa repede. Ar mai fi stat zile bune in fiecare tara, insa contractele nu-i permiteau intarzieri. Si e vorba de contracte banoase!

Se imparte intre teatru si muzica

Nici bine nu a aterizat Anca in Romania ca a plecat din nou de acasa – de data asta, prin tara. Si in doar doua weekenduri pline de concerte a reusit sa puna la loc toti banii cheltuiti in exotica vacanta: 5.000 de euro.

In afara de concerte, cantareata mai are „in lucru” acum doua spectacole: unul de teatru, „Amor in farmacie”, cu care se afla in turneu prin tara, si musicalul „My Fair Lady”, in care joaca alaturi de Horia Brenciu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img