sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Suplimentele cu Tribulus Terrestris maresc libidoul, forta si masa musculara a barbatilor

Distribuie:

Publicat:

Incepand cu anii ’70, atletii din sporturile de forta au inceput sa se suplimenteze cu un extract dintr-o planta cunoscuta inca din antichitate pentru proprietatile sale afrodisiace: Tribulus Terrestris. Recunoscuta mai mult pentru proprietatile sale de crestere a libidoului, aceasta planta este des mentionata atat in medicina chineza si indiana cat si in cele mai apropiate de tara noastra, cum ar fi de exemplu, Bulgaria. De altfel, la sud de Dunare se gaseste si o zona foarte prolifica pentru Tribulus, plantele provenite din aceasta zona avand calitati superioare celor crescute in alte tari.

Insa inainte de a fi un puternic afrodiziac, extractul de Tribulus este un tonic general, acesta realizand in corpul uman o crestere a nivelului de hormon luteinizant, ce stimuleaza la randul sau productia de testosteron (hormon masculin). Tinand cont de acest lucru, sportivii au inceput sa foloseasca in mod regulat extractul de Tribulus Terrestris, in special culturistii si halterofilii, cu rezultate bune in marirea fortei si masei musculare. Un studiu efectuat pe atleti pentru verificarea reactiilor hormonale a scos la iveala o crestere cu 72% a hormonului luteinizant la barbati atunci cand acestora le-a fost administrata o doza de 750 mg/zi de Tribulus Terrestris pe o perioada mai lunga de timp.

Studii recente efectuate pe soareci au aratat ca suplimentarea cu Tribulus Terrestris a imbunatatit substantial activitatea sexuala a animalelor castrate, concluzia cercetatorilor fiind aceea ca ingredientele plantei au capacitatea de a mari cantitatea de testosteron circulant in organism.

Insa nu orice supliment cu Tribulus aduce beneficiile dorite, ci doar cele care au folosit ca materie prima plante de calitate si pot garanta un continut ridicat de saponine (principalele ingrediente active care ajuta la marirea secretiei de testosteron in mod natural, de catre organismul uman). Cel mai nou supliment alimentar disponibil in Romania destinat barbatilor activi, PREGNOLONE, contine o serie de ingrediente atent selectionate pentru sustinerea antrenamentelor de forta si a unui stil de viata dinamic: Tribulus Terrestris, MACCA (Lepidium meyenii), extract de embrion de ou, extras de Floarea Pasiunii, extras de Saw Palmeto, larve de trantori, Spirulina, ZMA si ALFAALFA.

Produs in Belgia sub licenta Balkan Pharmaceuticals, PREGNOLONE garanteaza un continut de 80% saponine in extractul de Tribulus Terrestris, pentru efecte rapide si de durata. Fiecare administrare furnizeaza corpului 350 mg de Tribulus Terrestris de cea mai buna calitate, verificat in permanenta in laboratoarele producatorului. 

O cutie de PREGNOLONE, suficienta pentru 30 de zile, costa 124 de lei, suplimentul putand fi achizitionat in Romania prin www.fit4pro.ro sau in centre sportive selectionate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img