vineri, 19 aprilie, 2024

Surpriza! Andreea Mantea si Cristi Mitrea, impreuna la ziua lui David. Anuntul facut de luptator: “Eu si Andreea <3 "

Distribuie:

Publicat:

Cristi Mitrea si Andreea Mantea au ingropat securea razboiului de dragul fiului lor! David a implinit 3 anisori la sfarsitul lunii mai si a avut parte de o petrecere de zile mari. Alaturi de el a fost, pentru prima oara, si tatal lui. Micutul s-a apropiat foarte tare de el in ultimul an.

Cristi Mitrea si Andreea Mantea sunt acum prieteni si asta pentru ca isi doresc sa il creasca impreuna pe David. Luptatorul vrea sa se implice cat mai mult in educatia fiului sau si este foarte fericit sa il vada cum creste sub ochii lui. A fost si el prezent la petrecerea de ziua micutului si a marturisit ca David este cel mai important in viata lui. 

„E ziua copilului meu, e prima oara cand o petrecem impreuna! Cel mai important lucru este David, cresterea lui, relatia pe care am dezvoltat-o cu Andreea ca sa il putem creste impreuna. Este un baiat foarte inteligent, cu o personalitate puternica. Sper sa fie istet ca mama lui, ca mine. A luat un pic din nebunia noastra. Il vad fiind o persoana care s-ar descurca in orice situatie. E incapatanat ca mine. Dar si frumusetea…Ah, (seamana) si cu mama. E foarte atasat si o iubeste pe mama lui. Cand suntem impreuna se schimba rolurile si devine mai atasat de mine. Incerc sa il duc sa vada lucruri noi, mergem in parc, la expozitii de caini”, a declarat Cristi Mitrea la Kanal D.

Si Andreea Mantea a avut numai cuvinte de lauda: „Au o relatie absolut normala. Se inteleg foarte bine. Asta nu face decat sa ma bucure. David este independent, ma bucura, dar asta ma doare. Mi-e frica sa nu se dezlipeasca de mine foarte repede cand creste”.

Ce cadou i-a luat Cristi Mitrea fiului sau
Cristi Mitrea a facut public unul dintre cadourile pe care i le-a oferit lui David de ziua lui. Luptatorul de MMA a postat o inregistrare in care fiul sau apare la volanul unei masini decapotabile, care e rosie ca focul si pe care micul ofer o conduce destul de bine… In plus, ii asculta sfaturile tatalui sau.

“Tine volanul drept si vino dupa tata. Mama, ce sofer! Stanga, stanga, stanga! Bravo! Apasa, tata, mergi, merge! Dreapta, dreapta, adica stanga, pardon. Na, m-am… Hai iubirea mea, bravo! Mama, ce masina decapotabila ai! Cum merge? Vrei sa dai inapoi? Ia, stanga, stanga, stanga, bravo! Dreapta, dreapta si indreapt-o. Indreapt-o! Bravo, tati! Ia uita-te! Cum mergi singur! Ce sofer! Esti sofer de curse, tata!”, a spus luptatorul de MMA in clipul video.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img