vineri, 19 aprilie, 2024

Surpriza! Cum a raspuns Andreea Esca dupa ce a fost intrebata ce salariu are la PRO TV

Distribuie:

Publicat:

E clar cu multe zerouri, ca vorbim de Andreea Esca, una dintre cele mai cunoscute si admirate prezentatoare TV! S-a vorbit ca ar avea un salariu de 40.000 de euro, dar niciodata stirea nu a fost confirmata. Cum raspunde Andreea atunci cand este intrebata de salariu? Recent, vedeta a postat o fotografie cu ea la mare, iar comentariile au inceput sa curga garla. Printre ele, unele rautacioase, pe care vedeta le-a driblet cu dibacie. De fapt, a avut replici geniale pentru cei care s-au bagat in seama, pe pagina ei de Instagram.

“As vrea si eu o gagica cu un salar bun. Nu ai cum sa n-o iubesti. Sunt un baiat greu de cucerit. Weekend frumos!”, a scris fanul. Raspunsul genial al Andreei Esca a venit prompt: “Important e sa o iei chiar daca nu are «salar» bun, ca de profitori e plina lumea. Weekend frumos si dumneavoastra”.

Care este salariul Andreei Esca
In februarie 2013, jurnalistii de la Evenimentul Zilei si de la “Reporter virtual” au facut publice sumele incasate de mai multe vedete de televiziune. Salariul Andreei Esca a fost dat ca fiind de 40.000 de euro, Stefan Banica ar fi incasat 25.000 de euro pe cand prezenta “Dansez pentru tine”, Dan Negru, 22.500 de euro la Antena 1, Pavel Bartos, 15.000 de euro de la PRO TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img