vineri, 19 aprilie, 2024

Surpriza la Antena 1! Va exista sau nu sezonul 7 “Chefi la cutite“. Nervos, Scarlatescu s-a dat de gol

Distribuie:

Publicat:

Emisiunea „Chefi la cutite”, sezonul 6, a fost lider de piata pe toate categoriile de public, fiecare editie fiind urmarita de peste doua milioane de telespectatori. Datorita acestui record, bosii de la Antena 1 au decis sa mai sa mai produca un nou sezon, cu numarul 7. Astfel, peste aproximativ trei luni, mai exact in aprilie, fanii “Chefi la cutite“ se vor bucura de noi experiente, alaturi de cei trei chefi si concurentii care se vor lupta sa castige marele premiu.

Intr-un moment de nervozitate, din cauza ca a piedut in fata lui Bontea, Catalin Scarlatescu s-a dat de gol si a marturisit ca in sezonul urmator o sa fie mult mai atent cand isi va alege echipa.“In sezonul urmator o sa fiu mult mai atent cand o sa imi aleg echipa. In sezonul sapte, vreau sa castig cu o lady-chef, tara aceasta are nevoie de asa ceva!“, a marturisit Scarlatescu.

Mihai Munteanu, castigatorul de la “Chefi la cutite”, doneaza o parte din cei 30.000 de euro

“Uriasul” lui Sorin Bontea, asa cum a fost numit de concurentii de la “Chefi la cutite”, a subliniat inca de la inceput ca, de fapt, sezonul cu numarul sase al emisiunii a fost castigat de el si de Silviu Nedelea, colegul de echipa. “Castigatorii sezonului sase suntem doi. Suntem eu cu Silviu. Si echipa albastra”, a declarat Mihai Munteanu, castigatorul de la “Chefi la cutite”, in cadrul emisiunii “Prietenii de la 11”.

Tot pe canapeaua show-ului de televiziune prezentat de Diana Munteanu si Florin Ristei, Munti a mai spus ca o parte din bani ii va imparti cu ai lui colegi care au facut parte din echipa albastra, condusa de chef Sorin Bontea. Desigur, isi doreste ca o suma importanta sa o foloseasca dupa bunul plac, desigur, cu acordul sotiei. Iar o alta suma va fi folosita pentru locuinta pe care planuieste sa o ia cu partenera lui de viata.

“In primul rand, am niste datorii fata de echipa, pe care trebuie sa le platesc. Noi ne-am aranjat cartile inainte de finala si ne-am spus ca fiecare dintre noi va primi cate ceva. Pentru ca am si spus, sezonul sase a fost castigat de echipa albastra. Cu restul, daca-mi da nevasta-mea voie sa cheltuiesc cativa din ei, ok, dar cel mai probabil cred ca vom pune pentru apartamentul pe care vrem sa il luam impreuna”, a mai marturisit Mihai Munteanu.

Iar asta nu e tot! O parte din cei 30.000 de euro castigati de Mihai Munteanu in cel de-al saselea sezon de la “Chefi la cutite” va fi donata. Dezvaluirea a fost facuta de colegul castigatorului de echipa, Silviu Nedelea, care considerat marele invins al finalei de la indragitul concurs culinar de la Antena 1.

“O parte din bani vrem sa-i donam. Sotia mea este implicata in mai multe bloguri de donare si vrem sa donam niste bani”, a explicat Silviu Nedelea, care a inceput competitia in echipa rosie, a lui Florin Dumitrescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img