marți, 23 aprilie, 2024

Surpriza la Asia Express! George Vintila, noul concurent care intra in competitia din India

Distribuie:

Publicat:

Drumul Elefantului duce vedetele de la "Asia Express" in India! Dificultatile de pe drum, oboseala, probele solicitante, lipsa mancarii si a confortului de acasa le-au pus capac unor concurenti. Daca Margherita a fost nevoita sa abandoneze din cauza unei infectii la rinichi, nici situatia lui Cosmin Selesi nu este prea roz, dupa ce s-a accidentat la picior. Cu forte proaspete va intra un concurent surpriza, George Vintila (48 de ani). Oare sa-i ia el locul lui Selesi, alaturi de Serban Copot?

Editia de marti, 26 februarie, a adus si vesti bune, dar si nefericire pentru vedetele din "Asia Express". In timp ce Anca Sigartau si Teodor, fiul ei, au reusit sa ramana in competitie, desi au iesit pe ultimul loc la cursa pentru eliminare, pentru Serban Copot si Cosmin Selesi lucrurile au stat foarte prost. Dupa accidentarea suferita de prezentatorul de la "Te cunosc de undeva", acesta a fost nevoit sa petreaca o zi si o noapte in spital, timp in care Serban a trebuit sa concureze de unul singur si sa duca la bun sfarsit probele dificile si obositoare. Unde mai pui ca o bucata de drum a trebuit sa care si rucsacul colegului de echipa. Din fericire, lucrurile s-au terminat cu bine, caci Copot s-a clasat pe primul loc in cursa pentru ultima sansa.

De saptamana viitoare, vedetele pasesc pe pamant indian, un taram misterios, plin de spiritualitate, unde vor trebui sa-si depaseasca si mai tare limitele. La sfarsitul emisiunii de marti, au aparut cateva indicii despre un nou concurent, nimeni altul decat George Vintila, castigatorul de la "Ferma Vedetelor". Imaginile i-au facut pe multi sa se intrebe ce cauta George Vintila acolo.

Surpriza pentru toti, caci omul de radio intra in competite direct in India. Rolul lui oficial nu a fost inca demascat pentru cei care l-au vazut la Antena 1, insa nu ar fi exclus ca accidentarea lui Cosmin Selesi sa fie mai grava decat s-a crezut la prima vedere si George sa-i ia locul alaturi de Serban Copot. Ramane ca telespectatorii sa-l vada de saptamana viitoare in reality show-ul Asia Express.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img