vineri, 26 aprilie, 2024

Surpriza pentru Bianca Dragusanu! S-a logodit si urmeaza sa faca nunta curand

Distribuie:

Publicat:

Surpriza de proportii pentru Bianca Dragusanu! Fostul “cumnat” al vedetei s-a logodit cu femeia care i-a furat inima pentru totdeauna! Viitoarea sotie a lui Cobra Tate a facut videochat ca sa isi poata ajuta familia. In cadrul unui interviu, ea a povestit ca, desi a cautat mai multe solutii ca sa faca rost de bani intr-un timp scurt, a fost nevoita sa aleaga aceasta varianta pentru care si-a atras multe antipatii.
Andrew Tate, cunoscut sub numele de Cobra Tate, a cerut-o de sotie pe Irina Deaconescu, una dintre cele mai cunoscute vloggerite de la noi. Povestea lor de dragoste seamana cu a fratelui sau, Tristan Tate, cu Bianca Dragusanu, pentru ca a evoluat foarte repede. Cei doi s-au logodit la doar doua luni de relatie si au planuri mari, potrivit spynews.ro. Nu este exclus ca, in curand, sa auzim de o nunta cu mult fast si mii de cai putere ambalati. Frumoasa blonda are 21 de ani, iar postarile ei de pe Facebook si Instagram sunt urmarite de mii de oameni din strainatate. Ea a starnit o avalansa de comentarii pe retelele de socializare anul trecut dupa ce si-a luat inima in dinti si a facut marturisiri sincere despre perioada in care a facut videochat. “Era prin luna septembrie 2016, eram la liceu in clasa a XII-a, in perioada simularilor, si in familia mea a aparut o problema destul de grava. Era nevoie de o suma mare bani, intr-un timp foarte scurt. Am cautat tot felul de modalitati pentru a castiga bani multi in timp scurt si singurele variante erau videochat, videochat, videochat”, a declarat atunci Irina Deaconescu. A facut doar trei luni, sustine ea.
Va reamintim ca Tristan Tate este primul barbat cu care Bianca Dragusanu a avut o relatie dupa despartirea de fostul sot, Victor Slav. Flacara iubirii dintre ei s-a stins repede insa, iar fosta prezentatoare TV a trait o poveste de iubire in bratele afaceristului Alex Bodi. La nici patru luni de cand s-au cuplat, cei doi au decis sa mearga pe drumuri separate in viata.

Bianca Dragusanu a fost casatorita cu Victor Slav, dar au divortat
Bianca Dragusanu s-a nascut pe 6 martie 1982 in Hunedoara. Ea si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectroului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi au fost Nicoleta Luciu si sotul ei Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, ei au divortat. Ulterior, Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au reluat relatia in secret, dupa care blonda a facut totul public. Vedeta i-a daruit o fiica prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Dragusanu are si un atelier de croitorie, de unde ies adevarate capodopere vestimentare. La sfarsitul lunii iulie 2018, vedeta si-a incheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel ca nu mai prezenta emisiunea “Te vreau langa mine”. Ea a fost inlocuita de Andreea Mantea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img