miercuri, 27 martie, 2024

Surpriza! Tel Drum da in judecata primaria din localitatea in care a copilarit Liviu Dragnea

Distribuie:

Publicat:

Compania de constructii Tel Drum, judecata intr-un dosar penal si care si-a cerut recent insolventa, a dat in judecata primaria comunei Saelele din judetul Teleorman pentru datorii restante, solicitand instantei emiterea unei ordonante care sa oblige primaria la plata acestora, informeaza profit.ro. Potrivit informatiilor publice disponibile, primaria Saelele a incheiat in 2012 un contract cu Tel Drum de aproape 4 milioane lei pentru lucrari de construire a unei retele de canalizare si a unei statii de epurare a apelor uzate in localitate. Liderul PSD, Liviu Dragnea, al carui nume a fost asociat frecvent cu Tel Drum, inclusiv de catre DNA, el negand de fiecare data orice legatura cu compania, s-a nascut in comuna Gratia din Teleorman si a copilarit in comuna Saelele din acelasi judet.

In august 2016, el a participat la inaugurarea unui camin pentru persoane in varsta in comuna, realizat cu fonduri UE, si a asistat la meciul de fotbal din finala Cupei Teleormanului intre Vointa Saelele si Rapid Buzescu, primind si o diploma de excelenta pentru ”implicarea in dezvoltarea comunei Saelele si contributia adusa la cresterea nivelului calitativ al fotbalului din judetul Teleorman”.

De altfel, potrivit GSP.ro, proprietarul in acte al clubului de fotbal Vointa Saelele era, cel putin la acea data, soferul lui Dragnea, Madalin Ionita, iar finantator – fiul presedintelui Camerei Deputatilor, Valentin Dragnea.

Primarul PSD al comunei Saelele, Gabriel Carjan, este in functie din 2004. In 2014, el s-a remarcat prin faptul ca s-a dat singur in judecata. Mai precis, in calitate de profesor la scoala din Saelele, a dat in judecata primaria localitatii, condusa tot de el, cerand dobanzi la diferentele salariale pe care le obtinuse prin alta hotarare judecatoreasca.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img