vineri, 29 martie, 2024

SURPRIZA! Testamentul SECRET al lui Dan Condrea! Cum si-a impartit averea fostul afacerist

Distribuie:

Publicat:

Laura Georgescu, fosta sotie a patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, nu beneficiaza de niciun bun din averea acestuia. Afaceristul i-a lasat toti banii din conturi Ulianei Ochinciuc, iar copiilor doar imobilele pe care le detinea. 

Testamentul lui Dan Condrea a fost autentificat pe data de 3 octombrie 2013. El a murit pe 22 mai 2016, dar cu sase zile inainte de deces, fostul patron de la Hexi Pharma a operat modificari majore in testament.

Potrivit actului original, publicat de evz.ro, inainte de modificare, Uliana Ochinciuc – iubita lui Condrea, avea dreptul al 25% din sumele de bani din conturile subsemnatului testator deschise la institutii bancare din tara si din strainatate. Dupa duplicatul codicil, Uliana a devenit legatarul 100% a tuturor sumelor din conturile lui Dan Condrea, din tara si strainatate. Mai mult decat atat, Uliana Ochinciuc a intrat si in posesia actiunilor de la firmele controlate de Dan Condrea. Societatile la care aceasta va avea cota parte sunt: Hexi Farma (70%), Hexi Med SRL (80%), Signum Service SRL (90%), Health Service Company SRL (90,9%), Ochmed SRL (10%), Hexi Pharma (93,75%), Medical Cleaning (60%).

Dan Condrea le lasa o mica avere si copiilor sai, rezultati din doua relatii diferite. Lui David, copilul facut cu Uliana Ochinciuc, si Laurei Marilena, din casatoria cu Laura Georgescu, le va reveni intreaga avere mobila si imobila a lui Condrea, “cu exceptia bunurilor care formeaza obiectul lasate doamni Uliana Ochinciuc”.

Averea totala a lui Dan Condrea era estimata la 25 milioane euro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img