News Flash:

SURPRIZA TOTALA legata de cardul de sanatate.

9 Octombrie 2014
1409 Vizualizari | 0 Comentarii
Oamenii din mai multe judete au primit degeaba carduri de sanatate, pentru ca medicii refuza sa isi cumpere cititoare de card.

In Gorj, numai 10 din cei 200 de medici au cumparat aparatele, restul asteapta sa le primeasca de la Ministerul Sanatatii. Acum, Casa Judeteana de Sanatate ii ameninta pe acestia cu rezilierea contractelor, potrivit Digi24.ro.

Directorul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Gorj spune ca, din momentul an care cardurile devin obligatorii, adica de la anul, medicilor de familie care nu au achizitionat cititoarele le vor fi reziliate contractele. Asa ca pacientii care vor fi inscrisi la acestia nu vor putea beneficia de asigurarea medicala.

Cardul de sanatate primit acasa de asigurat este inactiv. Intrat in posesia cardului de sanatate, asiguratul il va prezenta pentru activare la prima vizita la un furnizor de servicii medicale.

Mai exact, pin-ul de transport al cardului national (000) va fi schimbat cu un pin personalizat format dintr-o combinatie de patru cifre. Pin-ul personalizat va fi introdus si confirmat personal de catre pacient. Mai multe...
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1397 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012663 (s)