joi, 28 martie, 2024

Surse: Formatiunea politica PLUS primeste functia de PREFECT

Distribuie:

Publicat:

O veste bomba circula in aceasta dimineata pe raza judetului Vaslui si nu numai . Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate (abreviat PLUS), a reusit sa se impuna prin vocea lui Dacian Ciolos si sa obtina nici mai mult, nici mai putin decat postul de PREFECT al judetetului Vaslui, ocupat in aceaste momente de Mircea Gologan, acesta din urma fiind agreat de cei din Partidul National Liberal . Pratic, daca zvonurile sunt adevarate, Mircea Gologan, fost comisar al Garzii Financiare va fi inlocuit de catre Marcel Laudatu din cadrul PLUS, de profesie profesor .

La negocierile din coaliția guvernamentală, de luni seara, în privința posturilor de prefecți și subprefecți, prima tragere au avut-o liberalii, care spre suprinderea tuturor au optat pentru Sibiu – spune sursele G4Media, și nu pentru Capitală. USR-PLUS au avut a doua tragere și, cum era de așteptat, au cerut Prefectura București. Mai precis, poziția de Prefect de București va reveni organizației PLUS.

USR -PLUS:  București, Tulcea, Vaslui, Buzău, Harghita (PLUS); Timiș, Bacău, Maramureș, Suceava, Argeș, Galați, Brăila, Gorj, Ialomița (USR) – 14 prefecturi

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img