vineri, 26 aprilie, 2024

Suspiciune de frauda la Bucuresti la concursul pentru șefia vameșilor din Albita. Seful DRV Iasi a intrat la examen cu un ceas inteligent la mana  

Distribuie:

Publicat:

Temerile de fraudare a concursului pentru ocuparea posturilor de conducere desfășurat la Bucuresti, s-au adeverit. Au fost trei persoane care au susținut examenul pentru comanda vameșilor din Albita, dar este știut faptul ca acest concurs a fost cu dedicatie pentru Marius Costache zis Calu, actualul sef al DRV Iasi, el fiind si cel care a ales plicul cu subiecte. In comisia au fost asa cum se astepta toata lumea domnii Mutescu și Ardeleanu, nume cu care Marius Costache s-a laudat in ultimul timp .

Organizatorii nu au reușit să înlăture suspiciunile că actualul șef al DRV Iași ar susține un examen corect. 

Astfel el a fost acceptat la concurs purtând un ceas inteligent pe care l-a consultat în mai multe rânduri. 

Același Costache a fost atenționat cu indulgență în timpul examenului de către supraveghetori atunci când se consulta cu nașul Ignat prezent în aceeași sală si care sustinea examenul pentru sefia definitiva a vamesilor de la Sculeni.

Examenul a avut loc în sediul AVR, fără supraveghere video când uzanțele spun că pentru posturile de conducere se implică ANFP-ul care asigură o mai bună corectitudine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img