joi, 28 martie, 2024

Sustinatorii violatorilor din VALENI au fost amendati sau sanctionati.Vezi motivul

Distribuie:

Publicat:

Sapte sustinatori ai tinerilor din judetul Vaslui condamnati, luni, pentru violarea unei fete de 18 ani au fost amendati sau sanctionati cu avertisment de catre Jandarmerie, pentru tulburarea ordinii si linistii publice, dupa ce au provocat un scandal vineri, in timpul procesului.

Inspectoratul Judetean de Jandarmi (IJJ) Vaslui a sanctionat sapte persoane din localitatea Valeni pentru tulburarea ordinii si linistii publice, dupa ce au provocat un scandal vineri, in timpul procesului celor sapte tineri acuzati de viol, de la Judecatoria Vaslui.

Astfel, doi tineri care au avut un schimb de replici cu sustinatori ai victimei violului au fost amendati cu cate 200 de lei, vineri ei fiind ridicati de jandarmi si dusi la sediul Politiei Judetene. De asemenea, un alt tanar, care a imbrancit un cameraman la finalul procesului, a fost amendat cu 400 de lei. Totodata, alte patru persoane au fost sanctionate contraventional cu avertisment.

”In urma incidentelor de vineri, s-au aplicat sapte sanctiuni contraventionale pentru tulburarea ordinii si linistii publice. Nu s-a intocmit niciun dosar penal pe numele vreunei persoane prezenta in fata Judecatoriei Vaslui”, a declarat inspectorul-sef al IJJ Vaslui, Paul Smantana.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img