vineri, 26 aprilie, 2024

Sute de romani au reactionat la clipul video cu tanara de pe plaja care priza ceva pe nas: “Oameni rai… Lua si fata niste Nurofen”

Distribuie:

Publicat:

Curg reactiile dupa ce in timpul unui live de la mare din cadrul Stirilor PRO TV a putut fi observata o tanara care priza ceva pe o plaja la mare.

Pe retelele de socializare scena este comentata intens.

"Cel mai enervant lucru mi s-a parut azi faptul ca mai toate canalele au promovat, cu titlu de stire, in prime time, destrabalarea si fitele beizadelelor…
Parca a fost o intrecere in a prezenta toape si ghertoi prin cluburi, interviuri cu fel de fel de dubiosi care vorbeau da' nu aveau nimic de zis…
Rusine pseudo-vizualule! Rusine! Sunt stiri de importanta, care TREBUIE prezentate publicului, vitale pentru soarta noastra, nu toparlaneala si marlaneala, ca distractie nu se poate chema.."

"Prizatu' ca prizatu', da cum poti dansa langa tomberon cand te consideri asa fitos?"

"lua picaturi ca-i curgea nasul :))

" Oameni rai… Lua si fata niste nurofen. Sau bicarbonat, ca-i bun la toate."

" Paduri pangarite, pajisti mallurite, strazi aglomerande, cocalarii abunda, muzica fumeganda…
Nu mai ies din casa/oras/sat de unu mai de ani buni, azi in cartier e liber si aerul curat chiar si in centru.."

"Ce nasol tre' sa fie sa ai – vorba unuia de-aici "faina de Columbia" produsa la tine in tara, pe toate drumurile. Viitorul e sumbru, consumatorii sunt praf-si-pulbere, spitalele sunt pline, generatii intregi distrug viitorul tarii…spre deosebire de mediul autohton, in care tentatiile de import sunt rare si scumpe, ca-s ilegale. Si se pare ca ne pun in pericol infrastructura cu care ne mandrim, si industria, economia per total…"

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img