News Flash:

Tânăr căutat pentru furt, găsit într-un urs de pluș. A încercat să se ascundă de polițiști

12 August 2022
737 Vizualizari | 0 Comentarii
img 2022 08 12T072235 840

Un tânăr din Manchester a încercat să se ascundă de polițiști într-un urs de pluș din casa locuinței prietenei lui. Acesta a fost găsit de cître polițiști în timpul percheziției, deoarece aceștia spun că au observat un urs de pluș care respiră.

Un tânăr căutat de polițiști pentru furt, a fost găsit într-un loc inedit, și anume în interiorul unui urs de pluș. Tânărului i-a venit ideea de a se ascunde acolo, cu speranța ca nu va fi găsit de către polițiști. Ursul a fost al prietenei sale, depozitat în casa din Rochdale și tânărul a fost găsit în interiorul său în timpul unei perecheziții.

Băiatul, pe nume Joshua Dobson, este un tânăr din Manchester care a furat o mașină și a refuzat să plătească la o benzinărie. Căutat de polițiști, tânărul s-a ascuns într-un urs de pluș, cu speranța ca nu va fi găsit. Însă, polițiștii spun că l-au găsit, deoarece în timpul percheziției, au obervat un urs care respiră.

În cele din urmă, a fost arestat și condamnat la nouă luni de arest într-o instituţie pentru tineri infractori din Manchester, din cauză că a furat o maşină în luna mai, a condus fără permis şi nu a plătit la o benzinărie, conform bbc.com

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1421 (s) | 34 queries | Mysql time :0.041658 (s)