sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Tânăr de 18 ani, dispărut în Delta Dunării. Echipajele de salvare îl caută și acum

Distribuie:

Publicat:

O tragedie a avut loc în Delta Dunării. Un tânăr în vârstă de 18 ani a dispărut fără urmă în apă, iar echiajele de salvare îl caută și acum. Salvatorii Detaşamentului de Pompieri Tulcea al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta au început în această seară căutările adolescentului.

Un tânăr în vârstă de 18 ani a dispărut fără urmă în Delta Dunării. Salvatorii Detaşamentului de Pompieri Tulcea al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta au început în această seară căutările adolescentului, iar până în prezent acesta nu a fost găsit. Cel mai probabil, băiatul a ieșit pentru a se răcori în fluviu.

Tânăr de 18 ani, dispărut în Delta Dunării. Echipajele de salvare îl caută

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Delta, tânărul în vârstă de 18 ani a fost văzut pentru ultima oară în apropiere de trecerea Delta Dunării cu bacul din satul Nufăru. Pentru a-l căuta și a-l salva au intervenit șapte lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Delta cu două bărci şi o autospecială pentru scafandrii.

Cazurile de dispariție nu se opresc aici. Este al doilea caz înregistrat de la începutul lunii iunie și până acum. Un bărbat în vârstă de 54 de ani, care a plecat la pescuit pe data de 11 iunie, pe braţul Sfântu Gheorghe, nu a mai fost găsit de prietenii lui.

Tânăr de 20 de ani, mort în Dunăre

În urmă cu o lună, un caz asemănător a avut loc în canalul Dunăre Marea-Neagră. Un tânăr în vârstă de 20 de ani și-a găsit sfârșitul, după ce i s-a făcut rău și a dispărut sub apă. Adolescentul a ieșit la scăldat cu fratele său.

După mai multe minute bune de înot, băiatului de 20 de ani i s-a făcut rău și a dispărut fără urmă sub apă. La fața locului au ajuns de urgență echipajele de intervenţie şi de scafandri și au început căutările. Adolescentul a fost căutat multe ore de echipajele de intervenţie şi de scafandri. A fost găsit la miezul nopții, dar, din nefericire, era deja decedat. Trupul neînsuflețit al băiatului a fost preluat de cei de la IML, pentru efectuarea necropsiei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img