joi, 28 martie, 2024

Tânăra actriţă britanică Millie Bobby Brown se află în Portugalia pentru noul film ‘Damsel’ regizat de Juan Carlos Fresnadillo

Distribuie:

Publicat:

Tânăra actriţă britanică Millie Bobby Brown va participa la filmările noului lungmetraj "Damsel", al regizorului spaniol Juan Carlos Fresnadillo, care vor avea loc în următoarele zile în localitatea istorică portugheză Sortelha, relatează EFE.

Actriţa, care joacă rolul Eleven în serialul Stranger Things", se află deja în Portugalia şi a postat mai multe imagini pe reţelele de socializare în care este văzută în compania iubitului ei, Jake Bongiovi, fiul cântăreţului Jon Bon Jovi.

Brown, în vârstă de 18 ani, va fi protagonistă şi producător executiv al filmului "Damsel", regizat de Fresnadillo, nominalizat la Oscar pentru scurtmetrajul "Esposados", şi al cărui scenariu este scris de Dan Mazeau ('Wrath of the Titans').

În acest film, actriţa o interpretează pe Elodie, o prinţesa care se căsătoreşte cu un prinţ, dar care descoperă că va fi oferită ca sacrificiu unui dragon, potrivit Agerpres.ro.

Continuarea pe stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img