marți, 16 aprilie, 2024

TABARA DE VARA INTERNATIONALA LA BARLAD

Distribuie:

Publicat:

A devenit deja o traditie ca in fiecare an , la sfarsitul lunii Iulie peste 14 copiii, din diverse orase ale lumii sa fie oaspeti in Barlad si sa faca cunostinta cu „ eterna si fascinanta Romanie”. 

In cadrul celei de a noua  editie  a taberei „ ART and Nature” organizata de Clubul Rotary Barlad ce se desfasoara in perioada 15-27 Iulie, 14 adolescenti cu varste cuprinse  intre 16-18 ani vor avea posibilitatea sa cunoasca, cu adevarat , frumoasa noastra tara.

Astfel  , 2 participanti sunt din SUA ,dar si din Rusia ,Irlanda de Nord( este pentru primavara cand un reprezentant participa),2pusti vin din Turcia,Belgia,Italia,Cehia,Spania,Franta ,Romania ,Austria .

„ Programul taberei a fost gandit in asa fel incat oaspetii sa asimileze dar si sa se bucure de fiecare moment petrecut aici. In prima saptamana se vor organiza  cursuri de arta la Liceul Pedagogic aici  trebuie sa aduc multumiri speciale domnilor  profesori Sebastian Pascu,domnului  Filiche si Piciu Eduard . Dupa-amiezilor vor fi focusare pe  atelierul de teatru . In saptamana  viitoare vor vizita  Nordul Moldovei ,vor participa la outdoor activities,vor vedea  Branul dar Bucurestiul ,  la final” , ne-a declarat Liliana Filip , presedintele Clubului Rotary Barlad.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img