News Flash:

Tabara rromilor din centrul HUSILOR are zilele numarate.Document in EXCLUSIVITATE

7 August 2014
2814 Vizualizari | 0 Comentarii

La mai putin de 100 de metri de centrul municipiului Husi, un cetatean roman a permis cu buna credinta catorva zeci de persoane de etnie roma sa-si construiasca pe o bucata de teren corturi si sa convietuiasca.

Insa, aceste persoane sunt un pericol pentru restul persoanelor care locuiesc in imprejurimi, deoarece acestia sunt violenti, vorbesc urat, se cearta cat e ziua de lunga, si cum se lumineaza de ziua, incep sa bata la ceaunele si cazanele pe care le confectioneaza.

 Reamintim  faptul ca aceste persoane  locuiesc in niste corturi din celofan, impreuna cu cateii si restul animalelor. Bebelusii sunt tinuti intr-un focar de mizerie si infectie, nu poseda un grup sanitar si isi fac nevoie fiecare pe unde apuca.

 Persoanele au ajuns la capatul rabdarilor si i-au cerut de zeci de ori lui Costachescu Mirel, vanator inrait, sa evacueze acele personaje de etnie rroma de pe proprietatea sa. Daca au observant ca acest individ nu are nici cea mai mica binevointa de a le rezolva problema, cetatenii au facut o sesizare care se adreseaza edilului husean, politiei si organelor abilitate. In acea sesizare sunt redate semnaturi si CNP-uri pentru a se putea verifica autenticitatea solicitantilor de pe Strada PAUL BARAIS.

Cotidianul BUNA ZIUA VASLUI a intrat in posesia documentului in exclusivitate.

Image hosted by Picz.ro1.2Image hosted by Picz.ro

 Ba mai mult, acesti cetateni de etnie roma sunt cunoscuti pentru diferite actiuni de furt de la agentii comerciali din zona Pietei Husi cat si a magazinelor cu articole vestimentare. Deoarece nu poseda un grup sanitar, acestia isi fac nevoie pe unde apuca, ba chiar au rupt o bucata de gard de la o proprietate care apartine consilierului local Aurel Caciula, pentru a intra si a-si face nevoile pe aceea suprafata.


etnie roma cazanele celofan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1618 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018483 (s)