vineri, 29 martie, 2024

TABERE GRATUITE PENTRU COPII SI STUDENȚII VASLUIENI CU DIZABILITATI

Distribuie:

Publicat:

Ministerul Tineretului şi Sportului are vești bune pentru preşcolarii, elevii şi studenţii cu dizabilități, împreună cu asistenţii personali ai acestora. Pentru toți aceștia MTS organizează tabere gratuite prin Direcțiile Județene pentru Sport și Tineret, alocând un buget total de 3 milioane de lei.                                                                           3082 locuri pentru persoanele cu dizabilități și 3495 locuri în taberele sociale își  așteaptă beneficiarii în acest an. Ministerul Tineretului şi Sportului a aprobat Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Vaslui , pentru anul 2018, 90 de locuri pentru desfăşurarea de tabere pentru elevi și studenți cu handicap pe perioada vacanţei de vară 2018.                                                                                       Dosarele vor conţine:

– cererea privind acordarea unui loc de tabără gratuit pentru persoana cu handicap (cererea poate fi depusă atât de părinte sau reprezentantul legal al persoanei cu handicap cât şi de un reprezentant al unităţii de învăţământ de care aparţine);

– copie după documentul care atestă gradul de handicap;

– adeverinţa emisă de unitatea de învăţământ care atestă încadrarea într-o formă de învăţământ;

Dosarele de candidatură se depun la sediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Vaslui până în data de 18 mai 2018, urmând a fi centralizate, verificate şi aprobate în limita locurilor disponibile.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img