News Flash:

" TALIBANUL " DIN VASLUI CU AVERE DE BARON!

6 Februarie 2017
11822 Vizualizari | 2 Comentarii
Anii petrecuti in politica si in administratia publica locala i-au adus presedintelui PSD Vaslui, Dumitru Buzatu,  o avere deloc de neglijat!                                  

Aflat in fruntea " ragaliilor" acesta a prosperat cu fiecare mandat! 

                                                                
Conform declaratiei de avere depusa,  baronul PSD de Vaslui se mandreste cu 8 terenuri in total, din care 5 terenuri agricole, unul intravilan si alte doua extravilane, in portofoliul sau imobiliar intrand si un apartament, o casa de locuit si un spatiu  comercial. Cand se plictiseste  sau cand viata politica il oboseste pleaca la pescuit. Dar nu ca un om obisnuit, Buzatu detine si o barca cu motor, conform declaratiei sale de avere. Politicianul a incasat un salariu de 56.180 de lei (4.681 de lei pe luna) pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Vaslui.    
                                                            
Ca orice iubitor al social-democratiei a avut grija si de familia lui. Pe singura sa beizadea, Tudorel,  a pus-o mare sef la Centrul de Afaceri Tutova Vaslui . Acesta ii calca pe urmele tatalui, politic ,  fiind presedintele Organizatiei de Tineret a PSD Vaslui. ”Eu sunt mandru ca sunt fiul parintilor mei. Oamenii au ales dupã cum au crezut, nu am fost pus in functie de catre tatãl meu, am fost ales de colegii de partid. Nu au mai existat familii de politicieni in Romania? Nu suntem noi la nivelul familiilor istorice din Romania, insa mã mandresc cu ceea ce a realizat familia mea in politica”, declara Tudor Buzatu dupa alegerea sa ca presedinte al tineretului social-democrat.     
     
Gabriela Cretu, soata , a jucat in filmul ba europarlamentar , ba senator. Bineinteles functiile acestea au fost obtinute pe merit, cu sustinerea  membrilor PSD.                                                                     

Baronul rosu vasluian a declarat pe 2 februarie 2017, in legatura cu protestatarii contra modificarii legislatiei penaleː ”Spre deosebire de presedintele Liviu Dragnea, eu fac parte din aripa talibana a PSD si nu ma intereseaza nici macar 100.000 de ragalii adunate de undeva".  Cristina Radulescu

gabriela cretu psd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

yogh  | #4891
Pai daca averea e obtinuta ilegal, avem organisme specializate care pot vedea asta ! Sa i se confiste toata averea sa îi lase o casuta si sa faca alta avere daca e capabil ! Si tot asa când greseste pâna ......se satura !
Pustiu  | #4894
Bai da slabi mai suntem ...daca facea declaratia asta intr-o tara de talibani o sugea rau de tot, iar legat de beizadeaua sa se vede ce prosper este orasul,e plin de afaceristi doar e director la centrul de afaceri(pe faianta la poker sa ruumy )toata ziua...
Adauga comentariu

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0974 (s) | 34 queries | Mysql time :0.036385 (s)