joi, 25 aprilie, 2024

Tanără de 26 de ani, ucisă de fostul iubit, la salonul unde lucra

Distribuie:

Publicat:

Un atac sângeros asupra unei femei din oraşul Titu, judeţul Dâmboviţa, atrage atenţia asupra victimelor violenţei domestice, pe care legea ar trebui să le apere.

O tânără de 26 de ani a fost înjunghiată mortal la un salon de înfrumuseţare de fostul iubit, un plutonier din armată, care a luptat şi în Afganistan. Cu ochii în lacrimi, tatăl victimei spune că fata lui a reclamat acum o lună că militarul a bătut-o şi a cerut să fie protejată.

Alexandra i-a spus tatălui ei că merge la coafor. După câteva zeci de minute, el a sunat-o şi, pentru că nu i-a răspuns, s-a dus să vadă ce s-a întâmplat. Fata lui tocmai era urcată în ambulanţă, pentru că fusese atacată de fostul iubit.

Gheorghe Alexandru, tatăl tinerei: ”Erau speriate femeile de salon, mi-a zis că individul a înjunghiat-o şi a fugit.”

Medic: ”Am resuscitat-o o oră, avea plăgi multiple, nu a mai putut fi salvată.”

 

Suspectul se numeşte Florin Oprea, are 36 de ani şi este plutonier la o unitate militară. Martorii spun că a intrat în salon şi s-a năpustit asupra tinerei şi a înjunghiat-o. Apoi, a fugit pe stradă şi s-a urcat într un taxi.

Șoferul şi-a dat seama că s a întâmplat ceva rău, pentru că avea mâinile murdare de sânge. Acesta i-a cerut să fie dus la poliţie, unde a marturisit oribila faptă.

Taximetrist: ”Mi-a spus că și-a ucis soția.”

Tatăl Alexandrei povesteşte că fiica lui era terorizată de fostul iubit, cu care avea şi o fetiţă de 4 ani. Acum aproape o lună a mers la poliţie şi a făcut plângere împotriva lui, după ce o lovise.

Agresorul este audiat de un procuror, iar cazul lui va fi cel mai probabil preluat de Parchetul Militar.

 

sursa: stirileprotv.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img