vineri, 26 aprilie, 2024

Tanar acuzat de agresiune sexuala asupra unui minor in varsta de cinci ani, retinut. Ce s-a aflat despre vinovat

Distribuie:

Publicat:

Un tanar din municipiul Tulcea, in varsta de 35 de ani, a fost arestat preventiv joi pentru 30 de zile. Barbatul este acuzat de agresiune sexuala asupra unui baiat de cinci ani. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ), Amalia Ignatencu, a declarat pentru AGERPRES ca minorul a fost agresat sexual pe data de 4 martie, insa plangerea a fost depusa la institutie pe data de 11 martie.

„Este important ca politistii l-au identificat pe barbatul banuit de comiterea infractiunii de agresiune sexuala intr-un timp scurt, astfel ca miercuri, 14 martie, el a fost retinut in baza unei ordonante de retinere pentru 24 de ore”, a mentionat Ignatencu.

Reprezentanta IPJ a mai spus ca tanarul de 35 de ani acuzat de savarsirea infractiunii de agresiune sexuala nu a mai avut alte plangeri similare impotriva lui. Tanarul a fost prezentat, joi, Judecatoriei Tulcea cu propunerea de arestare preventiva, iar pe numele lui a fost emis mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile, potrivit prim-procurorului Parchetului de pe langa Judecatoria Tulcea, Dan Stepanencu. Acesta este primul caz de agresiune sexuala inregistrat in judetul Tulcea de la inceputul anului, conform IPJ.

CITESTE SI: Exclusiv/Update! Un tanar a fost impuscat in cap de un politist! A murit la fata locului

In urma cu putin timp un incident deosebit de grav a avut loc in trafic la Vaslui. Acolo, un barbat care conducea fara permis a fost oprit de catre politisti si impuscat in cap, dupa ce a refuzat sa opreasca la semnalul agentilor.

Acesta urmeaza sa fie adus la un spital din Iasi cu elicopterul SMURD. CONTINUARE

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img